Aycha Eih92 Bu sefer her şey hem sizin hem de bebeğiniz için yolunda gitsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ceylanim Busraktnc hatice canim ismim inslalah gorusmek nasip olur burdan birileriyle yuzyuze olmak iyi gelir die düşünüyorum oglen 1.30 gibi falan orda olurum ben isnallah 😊😊
Ceylanim Busraktnc canim n3 yaptin hastenye gittin mi ? ben gittim oglumun dusi cok agriyirdu mahvoldu kuzucun ultrasonu yarida birakip cikmak zorudna kaldim ne dedi dr nasil gecti
MerveKaraca Kubrauzunnnn 1500 TL normal 2000 TL Sezaryen diye biliyorum ama 2019 yılı sebebi ile değişmiş olabilir eğer sıkıntılı bir gebeliğiniz söz konusu değil ise telefon ile arayıp bilgi alabiliyorsunuz 💕
MelikeAhmet Gop meydana yakın kadın sağlığı merkezi var nefise hanım gerçekten çok iyi mükemmel doktor, doğuma gelince arkadaşlar doğumu iki anlaşmalı hastanede yapıyor gop hastanesi ve madicalparkta 5000-5500 diyor doğum paketi olarak oluyormuş acaba paketin dışına çıkabiliyor muyuz ?
Byzkaradeniz [bilinmeyen] biraz geç oldu ama ben medigold sultan hastanesine gidiyorum doktorum şirin baba resmen bu kadar iyi Bi doktora düştüğüm için çok şanslıyım doktorum pazartesi ve persenbe aksam saat 6dan sonra orda oluyor bu yuzden de bizim için çok iyi işten izin almak zorunda kalmıyoruz doktorumun adı şeref nişancı tavsiye ederim
Kereminannesihtc Zehoyasuncuk merhaba selime hanim cinsiyeti ne zaman soyluyo🙈 belki 13. Haftamda soylerse ona bi ugrayim
Zehoyasuncuk Kereminannesihtc vala bana erken söyledi gitmeden önce çikolata ye Bnce kendini göstermiyorlar 😍
meeese Ben de Bülent Dağdemir hoca ya gidiyorum. Tavsiye üzerine gittim çok da memnunum. Her muayenemde benimle de bebeğimle de çok ilgileniyor. Ki ben 10.haftada kanama 20.haftalarda yüksek tansiyonla gittim hep kontrol altına aldı beni ve hep iyi duruma geldim Allah razı olsun. Asya hastanesinde idi şimdi Yıldız Academia ya geçti 😲 orada Doğum vs nasıl kızlar bilgisi olan var mı?bu arada 31+2 haftalık hamileyim.