Semanur_AkMo 1 haftalık bebeğim için d vitamini verildi ama içeriği katkısız olan var mı kullandığınız /ocean/ kullanan var mı önerilmişti
tatlibebegim_ Semanur_AkMo ocean kullanıyorum günde bi damla 400lük olandan, sağlık ocağının verdiğini kullanıyoduk doğduğu günden beri hiç bi işe yaramıyodu aksine bebeğimi huysuz yapıyodu, ocean çok iyi geldi bebeğime
1_papatya Semanur_AkMo sağlık ocağı bize kendisi verdi monovit diye 5 günlükken başlamıştık şuan 21 günlük hâlâ devam
Berfinkorkutt Semanur_AkMo ben sağlık ocağı vermeden ocean d 400 almıştım kullandım o sırada sağlık ocağı verdi ocean gaz yaptı diye düşünmüştüm sağlık ocağının verdiğine döndüm oda bebeğimde döküntü yaptı anne sütüyle beslediğim için başka bişeyin döküntü yapma ihtimali yok o yüzden tekrar oceana döndüm oğlum 3 aylık şükür 2 aydır bi problem yaşamadık günde 3 damla sabah yada öğlen veriyorum
Mommywolf Sağlık ocağı monovit isimli bir d vitamini vermişti içeriğinin temiz olmadığını biliyorum o yüzden hiç vermedim. Ocean kullandım. Ara ara yine kullanıyorum. Oğlum üç yaşında
Lilnur Ya ben kullanmiyorum oglum cok zor alt gazini cikarip kakasini yapiyor kabız yaptı galiba denemek icin bugün vermedim yani bugunden itibaren biraz vermicem 3 4 bakicam bu vitaminden mi oluyor diye donra doktora gidicem bi