Emine09ozelmis Merhabalar hanimlar pazartesi günü 41 haftalık oluyorum devlet hastanesine gidiyorum pazartesi günü hastaneye gidip doğumu baslatmalarini istesem yaparlar mi artk çok yoruldum
Rmysvrgnr Emine09ozelmis başlatırlar bence 41 artık fazla bende 40+2 oldum daha gelmedi pazartesi yatış yapacak doktorum
Bergamot Emine09ozelmis max 41’e kadar bekleniyor diye biliyorum. Bence hiç riske atmayın bu hafta gidin tarih alın sezaryen için. Bebek anne karnında kakasını yaparsa falan sorun oluyor. Öncesinde doğurursunuz belki belli olmaz ama bence riske atmayın tarihi kesinleştirin 🌸
Emine09ozelmis BerivanLina özel dünya para olmuş maalesef devlete gidiyorum şuana kadar bi sorun yaşamadım ama artk ne olup bitecek acayip kasiyorum kendimi
Lilnur Devlette zaten 41e kadar bekliyolar diye biliyorum sana demedimi doktorun 41 e kadar gelmezse suniyle baslatiriz diye cunku max 41 bekliyolar
Emine09ozelmis Lilnur inşallah artk başlatır yatırır o gün çok korkuyorum bisiy olacak diye aslında çok rahattım ama bu 40 haftayı doldurmak üzere olmak beni biraz endişelendirdi
Emine09ozelmis Yok demedi geçen hafta tam 40 haftalıkken gittim haftaya gel bidaha bakalm dedi bu kadar
Lilnur Emine09ozelmis allah yardimcin olsun saglikla al kucagina bende 38 gün oldu dogun yapalı suniyle biraz zor ama rabbim güc veriyor bu gün mevlid kandili abdest alın namaz kilin dua edin kolay dogumunuz olsun. Bebis cikar cikmaz sende yeniden doguyorsun 0 sancı agrı sızı hoc bisey kalmiyor insallah saglikli sihhatli gelir bebis
Emine09ozelmis Bergamot bende hemen doğum yapmak istiyorum fakat devlet hastanesi olduğu için belirli bi haftaya kadar bekliyorlar sanırım