Htccndn Kızlar size birşey danışmak istiyorum ben 78 kilo ile hamile kaldım ilk aylarımda mide bulantım çok olduğu için 75 kiloya düştüm şuan 34 haftalık hamileyim ve 79-80 arası kilom gidip geliyor bebeğimde 33+4 günlüktü kontrole gittiğimde 2235 gramdı yani ben toplam 5 kilo almış oluyorsam 2 kilosunu bebek almış 3 kilosunu benmi almış oluyorum ve ben 3 kilo aldıysam bu kilo sizce çokmu 😒
kindacute Htccndn internette gebelikte rahmin göğüslerin kan hacminin vücutta yarattığı ortalama kilo artışı yazıyor, onu incelemenizi tavsiye ederim. 3 kilonun hepsi size ait değil, hatta hiçbirisi olmayabilir ve gayet az bir kilo almışsınız
Ecemmm07 Htccndn kız ben 58 başldım şuan 75 🤣🤣ama bebegim hiç almamış 36+5 gitim bebegim 2500 dedi hep ben almışım eyer bebegin saglıklıysa rakama doktor bebgin saglıklı dedi kilosu sorun degil dedi
Htccndn kindacute bana çok gibi geldi daha az kilo alanları görüyorum bu haftalarda felan şaşırıyorum açıkcası bu arada dediğiniz şeye bakıcam şimdi internetten teşekkür ederim ☺️
Tugcecimbisn Htccndn bebek doğduktan bir hafta sonra 6 7 kilo zayıflamış olacaksın tahminim 74 kilo falan olursun
Htccndn Ecemmm07 ya tabiki bebeğin sağlıklıysa kilosu önemli değil canım ama sende 37 haftalık olcakmışsın nerdeyse bence seninde kilon iyi diye düşünüyorum ☺️
Ecemmm07 Htccndn evet doktor kilosu haftasına göre az dedi ama sağlıklı dedi ama kaşar .muz .avakdo saltası yap bunlar kilo aldıryobir haftada 200 gırm aldı
Htccndn Ecemmm07 evet onlar çok güzel kilo aldırıyor bende hep onlardan yedim ve yemeye devam ediyorum ben birde günde 1 bardak kefir içiyorum kefirde bebeğe kilo aldırır canım