Ecemmm07 _mooms benim 36+5 2500 di ama saglıgı iyi dedi kilo sorun degil alır dedi benim ki kız doktor kızları daha zayıf okuyormuş erkekler göre
_mooms Zeyneppx demi zaten bundan sonra hızlı kilo alır diyorlar bakalım görücez hayırlısıyla kolay doğum atlatalım inşallah 🥰
_ozlmm _mooms 36+5 im bugün kontrole gittim benim bebeğim de 2700 civarında çıktı doktor bir sıkıntı yok gayet iyi dedi ilkten bende taktım kafama ama sonra doktor da normal deyince kabullendim 😂
aleynayavz _mooms 36 haftalığız bizde bugün 2400 gram çıktı hep bir hafta geriden geliyor biraz minyon olacak diyor doktorum
kardelen54 aleynayavz benim bebegimde 36 hafta 2400 kg geldi ama 3 hafta geri dedi doktor bana biraz moralim bozuldu
tatlibebegim_ _mooms 33+6da 2500dü 38+5de 3445 gr doğdu sizinde normaldir bence doktor bi sıkıntı görmediyse
miyopmom _mooms benimde 36. Haftada 2600 dedi banada cok az geldi🥲 ama bana haftasi geride demedi olcum yaparken ekranda ben gordum 36. Hafta olmasina ragmen 35. Hafta kusur yaziyordu neyse saglikli olsunda 🥰
Alkimbynz Ben 36+3 te gittim 3 kilo dedi karnında dar biraz zor oluyor ama kilo önemli değil sağlıklı ise çok şükür
bulut955 _mooms Kız ben 2700 doğurdum ahahha o nasıl doktor bide çok şükür sağlıklı normal doğum yaptım
tinkerbell18 _mooms bana doktor o haftada 2bucuk demişti zayıf bir bebek olur dedi oğlum nerdeyse 4 kilo doğdu 3850😂 son haftalar çok hızlı alıyorlar galiba çevremdense duyuyorum
Minikuzucuk _mooms canım bence iyi 2 kilo doğan bebek var ben çok dua ediyorum bebeğim 2500 ün altında olmasın diye