Miraymira Mide yanması için kullandığınız bir şey varmı ben gaviscon şurup kullanıyorum yanlız geçmiyor
Gamzeli_03 Miraymira sade sakız çiğnemek iyi geliyor yemek yemeden su iç yemek yedikten bir saat kadar hatta fazla da dura bilirsen bekle
Bilibon Surup iciyorum surekli deli gibi ama biyle bi yanma yok ya yemek yerken rahatim bisey yok hittigi an baslio ve sanki surekli gibi ama bnm kiz dizini mideme dayamis ondan dedi dr 37 gibide dusmeye baslarmis asagi ya o zaman rahatlariz ins olmadi zaten bi hafta sonrada dogum gecicek hayirlisiylaa
Havva_6165 Miraymira ilaç fayda etmiyor gerçekten Soda, şekerli çay, sakız, elma, bunları da deniyorum baktım geçmiyor mecbur gidip afedersiniz kusuyorum yoksa yerimden duramıyorum çok kötü bir durum
gizemm0688 Miraymira soğuk süt içiyorum bazen gaviscon yeterli gelmıyor. Yanma başladığı an soğuk süt içiyorum. Anında kesiyor.
Ysmnpmk Miraymira bana doktorum pulcet verdi aşırı iyi geliyor canım gavisconun iyi gelmediğini bikac kisiden daha duymustum
2bebeklibiranne Miraymira rennie ağızda eritme tablet kullanıyorum ve anında kesiyor. Hatta 2 gece önce kalktığımda midemde kamp ateşi var gibiydi ve mide borum bile cayır cayır yanıyordu. Rennie aldım ağzıma 5-10 dk içinde geçti ve uyudum
Azra8Engin Miraymira yoğurt süt soda salatalık. Bana hiçbiri iyi gelmedi ama çoğu kişi böyle hafifletiyordu
Ahsenvaryasen Miraymira Ben de aynı dertten muzdaribim gavıscon şurup yazdı doktor ama ne çare etki etmiyor Ilık süt içiyorum anında kesiyor ama kısa süreli yarım saat civarı rahatlatıyor