Tugbayldrm51 Selamlar 10 haftalık hamileyim çok sık tuvalete gidiyorum 1 bardak su bile içsem hemen tuvaletim geliyor sizlerdede aynı durum varmı acaba??
Happy-melek1997 Tugbayldrm51 23 haftalığım bi ara geçmişti rahattım şu bi haftadır falan bi anda tuvaletim geliyor sanırsın saatlerdir tutmuşum gibi. Sancı giriyor biri tuvalete gidince ardından bende gidiyorum 😂😂 Töbe yarabbi yaa deli olucam
Deniz12- 36 haftalık gebeyim hala ilk zamanlardaki gibi devam ediyor. Geceleri en az 4 kez lavoba ihtiyacı oluyor. Belki de enfeksiyon kaynaklı olabilir.
Htccndn 34 haftalık hamileyim ve hamileliğin başından belli tuvalete gidiyorum yakında tuvaletin kapısının önünde beklicem o kadar çok tuvalete gidiyorumki eşim yatağımı tuvalete sermeyi düşünüyor 😂😂
sweetmom_ Tugbayldrm51 16 haftalık olduk sabaha kadar en az 3 kez uyanıyorum çok fazla suda içiyorum idrar yolu enfeksiyonu riskimden dolayı.
littlemiddle Normalde de hemen tuvaletim gelir, öyle ki yolda vs dikkat ederim sıkışmayım diye. Hamilelikte tabi coşuyor mesanem 😂 Hele şu an 28. haftadayım, gece kaç kere uyanıyorum saymıyorum artık 😵💫