Elifff2112 Kızlar siddetli karin ağrım sonrasi acile gorundum kese etrafında kanama var düşük riskin var istirat et ilişkiye girme dedi çok korkuyorum 5+4 haftalığım lütfen yaşayan bilen birisi yardımcı olsun
Hsnsarem-94 Melodimm Elifff2112 aynı şey bendede var yaklaşık on gündür kanamam kesilmedi yatiyorum sürekli bakalım nolcak
TKumsall Elifff2112 benim 10.haftaya kadar kanamam olmuştu araliklarla 9da kese yer degistirmisti parça düşmüştü tutundu sipam yaşına girecek inşallah tutunur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın
KurabiyeninAnnesi123 Elifff2112 benmde kese etrafinda kanama görülmüştü progestana başlatmşti doktorum size vermedi mi progestan
KurabiyeninAnnesi123 Elifff2112 oda progestan doktorum kendi kendine geçicektir ama biz hızlandiralm diye progestana başlatmşti 1 hafta sonra kanama alani yok oldgu icin biraktrmşti endiselenme progestan o alani yok edicektir doktor izin vermeden birliktelik olmamali kanama tekrarlaya bilir çnku
Hsnsarem-94 Elifff2112 bende öyleyim aynı şekilde nluyot bize böyle kaç tane post görsem herkes bu dertten muzdarip rabbim korktugumuza ugratmasin
Adensah Elifff2112 bende yaşadım canım tuvalet harici asla ayağa kalma progeston içmeni önerir mutlaka iç birde kan uyuşmazlığı varmı varsa mutlaka iğneni ol asla 3 ayı gecesine ilişki yaşama ani hareketler yapma hiç korkma bende korkmuştum rabbim yardımcın olsun
Adensah Elifff2112 ayakta durmaman gerekiyor canım bana tuvalet harici yasaktı zaten 10 gün kayboldu benimki iğnesinide yaptırdım ilacınıda kullandım