Bebekk38 Şu an 27 haftalık hamileyim ve oglumdan kalan kıyafetleri çıkardım yıkamak için ama üzerlerinde sarı lekeler oluşmuş oysaki tertemizdi zamanla olmuş.. bunlar nasıl çıkar onerdiginiz ürün var mı?
aslissanem Bebekk38 canım bende yaşadım aynı sorunu çıkaramadım yıkayarak e bebekte satılan leke çıkarıcıdan almıştım kaynar suyla kovaya bastım çamaşırlarını bir gün beklettim sonra makinada yıkadım çıktı tertemiz oldu
_ozlmm Bebekk38 baby me toz leke çıkarıcısı kesinlikle harika bende oğlumdan kalan çamaşırları kullanmak için çıkardığımda sarı lekeler vardı hatta beyazlar sapsarıydı su kaynattım kovaya çamaşırları koydum leke çıkarıcı da döktüm bir gece beklettim ve yıkadım hiç leke kalmadı
kindacute Bebekk38 sütten kalan o an görünmeyen yağ lekeleri muhtemelen. Yağ çözücü renk açıcı herhangi bir ürün işinizi görür
Bebekk38 Kara22 teşekkür ederim bu hafta 2. Oglusuma alışveriş yapicaz sonrasında hep birlikte yikiycam yıkamadan ona göre soruyum dedim 🌷
Kara22 Bebekk38 çıkar merak etme çıkmazsa beyaz sabunla citilersin ama ilk önce normal her kıyafeti yıkar gibi yıka onları ama o lekelileri ayrı yıka
Bebekk38 Kara22 tamamdır teşekkürler.. zaten çok yerlerinde yok yaka kısmına doğru küçük küçük.. öncelikle normal yıkama yaparım denerim
Bebekk38 _ozlmm teşekkürler deniycem benimkiler de çok yok ama üst kıyafetlerin boyunlarına doğru oluşmuş küçük küçük..
aslissanem Bebekk38 baby me toz leke çıkarıcı kovanın içine sıcak suyla bas sabah at makinaya ter temiz. malesef zaman zaman bez taşırma durumu da yaşanıyor hemen makinaya atmıyorum birikene kadar sepetinde bekletiyorum kuruyor. onlarıda ben yıkamadan önce leke çıkarıcıya basıyorum yine temiz çıkıyor. internette fiyatları daha pahalı ama magzasından gidip alırsan daha karlı olur 🫠
Eyseca Aynı sorunu bende yaşadım kovanın içini su doldurup azıcık çamaşır suyu koydum bir gece beklettim ertesi gün deterjansız bir şekilde makinede yıkadım 3 kere üst üste çalıştırdım makinayı iyice arinsin çamaşır suyundan diye tertemiz oldular
Bebekk38 Eyseca şimdilik bende 60 dereceden sadece beyaz opan kıyafetleri seçtim yıkanıyor çıkarsa bebek deterjaniyla yıkama yapicam tekrardan