Melisuz Nurayy09 o aslhnyz epidural oldun mu canım uyusmadan dogurduysan zor mu basarabılır mıyız bızde
Hbsanneoluyo aslhnyz cnm gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Cnm bende kendi evimin işin yapıyorum Allah'a şükür ama dışarıya çıkıp yürüyemiyorum havalardan dolayı Sen yürüdünmü
Ozlemkk Ya ben de 38e girdim bugün darısı başımıza inşallah 🙏🏻Çok güzel bi doğum ne güzel anılar senin için
Zelis1 aslhnyz hımm peki canım teşekkür ederim 😊 benimde normal olur inşallah bende kursa gidip geliyorum 15-20 dakikalık bi mesafe eve tabi orda da ayaktayım bişeyler dikiyorum bebişime 😊 ahh ahh inşallah normal olurda kolay olur
Sevvalduman Merhaba Allah analı babalı büyütsün bende 37 haftalık hamileyim bebeğiniz su gelmeden hareketli mıydı benim çok hareketli her an gelecek gibi oluyor kendini itiyor ama anlayamıyorum çok korkuyorum biraz anlatır mısınız doğum anından ziyade doğum öncesini 😍
aslhnyz Sevvalduman sağolun Allah razı olsun ☺️ benim bebeğim çok hareketli değildi yani su gelmese başka bir belirtim yoktu ben daha doğuma çok var diye rahattım hatta bir anda suyum geldi ve olaylar gelişti ☺️
Sibel_49 aslhnyz ayy maşallah ne güzel ne kolay bi hikaye olmuş okurken inşallah bana da böylesi nasip olur dedim 🙈🤩 rabbim sağlıkla uzun ömürler versin bebeğinizle beraber. Gözünüz aydın çok çok geçmiş olsun 💃😍
Kivircik aslhnyz ya ne güzel anlatmışsın dua et bizlerde böyle kolay doğuralım rabbim sanada bebeğine de uzun ömürler nasip etsin
aslhnyz Kivircik Sağol canım Allah razı olsun ☺️ Rabbim yardımcınız olaun kolayca bir avazda inşallah ☺️
Deletedmom133 aslhnyz Allah sağlıklı büyümesini nasip etsin geçmiş olsun en güzeli normal doğum Allah bana da nasip etsin
Burcu_Tolga aslhnyz çok güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüt bebeğini😊 24. Haftadayım doğum endişelerim başladı bende sağlıkla kucağıma alırım inş. Oğlumu🙇♂️