aslhnyz maşallah sana sağlıcakla büyüt allah iyilerle karşılaştırın bebisini.
Benimde ilkinde aynı seninkine benzer doğum hikayem gece sancim başlamış aslında saat 3 gibi ama ben hep kabızlık tasarım hamilelikte gene kabizim sandim öyle dayanilmiycak bir agrım yoktu saat 6ya kadar tuvalete gidip geldim sonra aklıma geldi sanki dogurcak olan ben değilim 😂 bide tam sabah doktora gidicez doktorunda verdiği tarih yani ama yinede aklıma gelmedi sancılarım 6 da 5 dakikada 1 e düştü hemen çıktık arabada güle güle gittim çok şükür çok agrım olmadı hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu biz prenses doğuma kadar vermiştik yani normal ama belden iğne ile uyuşturucaklardi 4 cm de zaten iğne yapiliyodu gider gitmez şancı arttı ve iğneyi yaptılar şancı kayboldu sadece baskı kaldı 10 cm olması yarımsaat sürdü o arada ben hemşirelere benim büyük tuvaletim var diyorum yok gidemezsin o çocuk diyolar ben gidicem diyorum onlar gidemezsin diyorlar geçtim yatağa bağdaş kurdum oturdum yat dediler yok yatamıyorum yan tarafıma bir bayan geldi 2 kişilik odaydı bizimki özel hastane kızcağız o kdr bagriyorki oturdum ona bakıyorum kendimi unuttum annemler napiyon sen diyo 😃 eşim benden daha stresliydi beni doğuma aldılar oda aşağı sigara içmeye inmiş yukarı çıktığında ben odada doğurmuştum şakamı bu dedi koptuk hep beraber 😊 10 dk sürdü
Bu arada bende çati genişliği var o yüzden dikiş olmadı 3 .1 doğdu kızım aradan 8 sene geçti şimdi yine hamileyim 6 haftalık inşallah buda aynı şekilde geçer