Merve_bozkurtt BebekHrcn geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi bende sezeryan olucam 30 Eylülde bakalım 🤗
BebekHrcn Merve_bozkurtt benimde normalde önümüzdeki hafta olması bekleniyordu ama bakalım çarşamba inşallah herşey belli olacak 😊
Ecemmm07 Merve_bozkurtt amin inşallah valla doktor normal olmsa sezeryan yaplım diyo 19 la 21 de. Sezeryan yaplım diyo ama 3 çü şahslar kızıyolar özel oldgu için para alıcak maden sorun yoksa bekle sancın gelsin diyo eşimde doktor göre gidelim diyo 3 kişi beni cok sitrese koyu bilmiyorum artık
Merve_bozkurtt Ecemmm07 benimde özel de olucak ameliyatım para konusu da dışarıdan kimseyi ilgilendirmez senin ve bebeğinin iyiliğini düşünüyorsa eşin hangisi iyiyse ona karar versin benimde özelde doğurmama bazı kişiler çok tepki göstermişti ama eşim hepsini susturdu bana bırakmadan
Trilecee Merve_bozkurtt benimde eşim özelde olucaksın tabiki dedi ben devlet istedim o istemedi.anneside okdr para mı verceniz devlette yap geç dedi eşim ne devleti dedi özelde olacak dedi sustu kaldı ona ne oluosa o bel kurul faydasıda yok çene yorsun anca Eş önemli gerisi hikaye
Tugbaayd Devlet takipliyim, normal gözüküyor şuan kanala girmemiş ama baş aşağı, 36+6da 3 kg demişti doktor, çatı muayenesini sancım çıkmadığı için yapmadı, hatta ben sordum ne zaman olacak diye, ekstra bi durum olmazsa doğum zamanı gibicesine dedi
busbuss34 Merve_bozkurtt bence sezeryan yapmisken bide korkuyorken genel olun cunku zaten diger turlu asagida ugrascaklar hepten pskolojikmen kotu olurum tansiyonum falan duser diye uyuyup uyanayim bebegime kavusayim istiyorum Allahin izniyle gerci ondada korkuyorum ama bi sekilde cikcak bu bebis🥲🙈 spinaldede bebegi hemen gosterip aliyolar saniyeler icinde bisey anlasilmiyor bence uyaninca goruruz bebisimizi 🥰
dztrk Merve_bozkurtt Maşallah canım Sağlıcakla kavusun inşallah 🥰 37+1im 36ncı haftada sancım cıktı çatı muayenesi oldum açılma yok ama rahim ağzı silinmiş bebeğin başı kanala inmiş hazırlıklı ol dedi doktorum 3200dü 36ncı haftada iyice baskı yapıyor özelde doğumum olacak Sakaryadayım beklemedeyim herşey hazır doğum çantası vs🥰
Nesrin45 Bizde 37 haftalığız pazartesi sezaryen için gün alacağım çalıştığım özel hastanede olacağım o yüzden çok rahatım
Gg5348 Merve_bozkurtt özelde olacak benimde hastane çantam hazır eve düzenli abla geliyor allah ondan razı olsun çok işimede yardım etti iyi ki var🥰 36+5 de 2800 dü bizimki 37+3 oldum kilo almıştır inşallah normalde 23 eylüle gün almıştık ama sezaryen olacağım 28. Hafada aşağı dönen kızım 36. Haftasında yukarı geri döndü poposula aşağı oturmuş doktor bile şaşırdı 🙈 ama sancılarım var sanırım 23 eylülü bile beklemeyecek benim kız biraz sürprizli🤗
Rabia140 Merve_bozkurtt 37+2deyiz geçen çarşambadan beri 1 cm açılma var geçen çok ağrım vardı doktor devam etseydi doğum başlardı dedi ama durdu ağrım. Şimdi de karnım toplaşıyor sertleşiyor ama ağrım yok belimde ağrım var. Çantam her şeyim hazır. Sezeryan ve normal olarak değerlendirmeye alındım astım hastalığım ve bebekte gelişim kısıtlılığı olduğu için. Bu sertleşme filan takılmalı mıyım ağrım olmuyor ama genelde öyle olduğunda nst de çıkıyor benim.
Trilecee Merve_bozkurtt 37.6 haftası Salı doğum var sezeryan Spinal olacak Özelde olacak Çantam hazır Çikolata alıcam birde içecek ayarlıcam Heycanla bekliyorum