gzmkl 7 haftalık hamileyim ama göğüslerim aşırı derecede şişti ve ağrı var yaşayan varmı daha önce çok erken degilmi bunlar için
LinamAsyam gzmkl Çok normal Bir anda geçiyor endişelenme. Dokunamazsın bile o kadar hassaslaşır şu anda
gzmkl Gokturkmom_ onlar oluyor ama bir beden büyüdü resmen bı anda daha ilerleyen aylarda böle oluyor diye biliyordum
Plakkafa_ gzmkl soganı kaynatıp dolaba koyun buz gibi oluyor onuda gögsünüze koyun biraz soğan kokuyor ama aşırı rahatlatıyor
gzmkl Plakkafa_ rumeysa_1c sizin 28 hafta olmuş ben daha çok başındayım o yüzden tedirgin oldum çok ama demekki oluyor
Tictack Benimde gögsümde çok ağrı oluyordu özellikle sol gögsümde, sancı giriyordu doktora gittim ultrason cekildim iltihap olmus antibiyotik kullaniyorum suan
mervedmrcn gzmkl ben hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı bu ağrı regl olacağım zamanda ağrırdı ama bu seferki çok can yakıcıydı açıkçası dokunamıyordum sütyenimi çıkarırken felaket basınç oluyordu ve çok sertleşmişlerdi bi anda da büyüdüler şuan yumuşadılar ama göğüs hassasiyetim hala var😂