Uykusuzgeceler burda tuvaletler bile tertemiz . Halam kalp krizi geçirdi açık kalp ameliyatı oldu aynı hastanede , benim hamileliğimden önce . Baya kaldık hastane de haliyle , otel gibi odalar . Her odada duşu tuvaleti var . Televizyonu var . Refakatçi için oldukça rahat herşey . Duşlar tertemiz . Sürekli temizleniyor kullan yada kullanma . Temizlik bakımından çok sevdim ben . İçim rahat o konu da . özel istiyordum aslında en başlarda . Biriktirdiğim kenarda param da vardı . İşten çıkarıldım , borç harç çıktı derken sıfırladım maalesef parayı . Tek maaşa kaldık . Burda da öyle şeyler okudum ki özeller halkında . Doğuma kadar mükemmel olan doktorlar durduk yere haftaya gel de sezaryenle alalım bebeği teklifinde bulunan mı dersin . Doğum esnasında kötü davranan mi dersin . Özel sonuçta , doktor da olsa maaşlı bir çalışan . Kazandıracaksın ki adamlar da sana para ödesin . İşin cafcaflı kısmını geçersek realist olanı bu . Bu özel olduğu sürece sağlık sektöründe de böyle eğitim sektöründe de . (Eğitim sektöründe çalışmış biri olarak kendi gözlemim ) ‘sektör’ bak , adı üstünde . Para verip hizmet satın alıyorsun ...