Gdrleyla aden026 bende esım ve kayınvalidm kaldı ama şöyle tamam dedim benım esın asker oyüzden ızınde olduğu ıcın memleke gelıp doğum yapmıştım lohusalıgım boyunca annemde kaldım bır günde o hastanede kalsın dıe gönlün olsun dedım sonrası zaten hep annem yanımda olacak dıe kafam rahattı
Gamzeecre aden026 of bende sadece eşimle kalmak istiyorum.kayinvalidemin üst katinda oturuyoruz mecburen gelecek yanımızda.faydasi olmayacak kesinlikle.ne gerekirse eşim yapacak.cok saçma geliyor bana kalabalık
Pelinaltnl aden026 hiç birini isteme esin kalsın ben devlette yapacağım eşim kalamayacak o sebeple annemin kalmasını istiyorum çünkü beni en iyi tanıyan annem neye ihtiyacım olur en iyi o bilir birde en azından eşim kalmayacaksın yine kendi annen imkanı varsa kalsın mızmızlansan bile en iyi seni o idare edecek herseyinle o ilgilenecek kaynana bu aşamada bana gereksiz geliyor seni tanımıyor çünkü o sadece bebek için yanında olur
Gamzeecre Alone ay ne güzel kesinlikle eşiyle olmalı insan.en mutlu günümüzde eşimiz ve bebeğimizle geçmeli o gün ve gece
Gamzeecre elif475475 bende sadece ben öyle düşünüyorum sanmıştım.kendime de bebeğimi de kimseye dokunmasim istiyorum.hic sevmem temas.bir tek eşimle rahat ederim.emzirirken filan utanırım ayrica
elif475475 Gamzeecre ayy ben de öyleyim mesela ben bana doktor bile dokunsun istemem buna rağmen nasıl normal doğum yaptım bilmiyorum. Eşim çocuğum dokunsun seviyorum ama başkalarından pek haz etmiyorum 😅
Dunyam28 aden026 neden yok ? Bu sadece sizin isteğinize bağlı kalmak isteyene sag olun eşim yeterli diyebilirsiniz. Kaosa gerek yok bence
littlemiddle myavocado Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏 İlk gebeligim olsa ben de iki gün isterdim bence çok mantıklı, daha güvende hissedebilir insan kendini 🥹 ikinci olunca hemen çıkmak istiyorum, Oğlum evde yalnız kalmasın diye 🥲
Dilek0638 aden026 ilk doğumum da kv kaldı Allah canımı aldı 10 kere de doğuracağımı bilsem onu istemem artık bi insan bu kadar cahil olur sizin rahat edebileceğiniz biri olması lazım
minigim__1 aden026 annemle kalmıştım ilkine sezeryan olunca yine de anneden daha az çekiniyorsunuz bakalım bunda ne olacak
aden026 elif475475 kesinlikle bende dışarıya çıkma konusunda sizin gibi düşünüyorum, doğum şeklimiz daha belli değil ama toparlandiktan sonra mutlaka çıkacağım bebekli veya bebeksiz nasıl olursa o an:)
Tosuncukannesi aden026 ayy Almanya’da refakatçi olmadığı için tektim hele oğlumda korona vardı kimse ziyarete bile gelemedi,haftasonu doktorlar olmadığı için de çıkış yapamadım ağlaya ağlaya bir hal oldum doktor halime acıdı da pazartesi çıkardılar hemen 😂
irem88 aden026 hep annem kaldı ilk gece hastanede eşim doğum yapana kadar yanımdaydı erkekler ne kadar anlıyor ki bazı şeyleri anne olmasa tamam tabiki eşin kalsın ama anne varsa anne kalmalı kayınvalide bence burda ikinci planda olmalı