Bebekkk00 Merhabalar kızlar normal doğum yapmak istiyorum 37 haftalığim Dr normal doğum yapa bilirsin dedi bende normal doğum taraftarıyım fakat çevrem beni çok korkutuyor ilk gebeliğim ama bana sen yapmazsın zayifsin o sancı o dikişlerr işte bebek bogula bilir güzel ikinmazsın gibi gibi şeyler ve beni çok korkutuyorlar sizcede böyle mi.
Limonlukekkk Bebekkk00 kesinlikle normal yap eğer doktor yapabilirsin dediyse ben sezeryan oldum 15 gun önce gerçekten çok zor hele ilk 4-5 gun başkasına bağımlısın tek ne yatabılıosun ne kalkabiliosun benım çatım dar olduğu için mecburi sezeryan oldu
Simge22 Bebekkk00 ayy bu insanların boş boğazlığı bitmez mi ya desene sizene benim dogumumdan diye sen istediğin gibi yapabilirsin doğumunu neden seni böyle strese sokarlar kii çok biliyor gibi konuşmaları yokmu birde bacım herkesin hamileliği ve doğumu farklı oluyor senin dikişin belkinhic olmayacak yada normal doğumun su gibi geçecek iyi düşün iyi olsun kimseyi takma
Petek35Ozcan Bebekkk00 yok canım öyle birşey bendede tam tersi oluyor sezeryan diyince kuduruyorlar İlk kızımı normal doğurdum 10 çocuğum daha olsun yine normal tercih ederim biraz yorucu ama doğumdan bir iki saat sonra normal hayatına devam edersin yürürsün oturursun sen kararını ver gerisini dinleme sonuçta sen doğum yapacaksın acı ağrı çekeceksin
Tugbaayd Yahu onlar mı doğurtacak, doktor kontrolünde olacak herşey, sen kendini normal doğum yapacağım diye motive etmeye bak, normal doğumunu yap hepsininde gözüne sok
diya_du_kecan Bebekkk00 kiloyla alakası yok kilosu az olan lar daha rahat doğum yaparlar diye biliyorum .ilk gebeliğimde özelde takipliydim doktorum acıya dayanamazsın flan gibi şeyler söyledi sırf sezaryen olmam için doğumdan da çok korkuyordum ama doğal olsun istiyordum her zaman . bende araştırma hastnesine gittim .çok güzelde doğum oldu acıyada dayanabıldım asla kimseyi dinlemeyin doğumunuz sizin için çok özel bir an siz yönlendirebilirsinz . iğneden korkan ben normal doğum yaptım şükürler olsun .sizinde son günleriniz lütfen böyle söyleyenlere kulak asmayın herkesin bedeni bünyesi farkli inşallah su gibi bi doğumunuz olur 💐
Sevgi3838 Bebekkk00 kendileri doktor muymuş bunları nerden biliyorlar. Ben hiç anne ıkinamadi diye boğulan bebek duymadım. Aksine zayıflar daha kolay doğuruyor gördüğüm kadarıyla. Bede normal doğurdum kilolu değilim.
Kara22 Bebekkk00 hehe de geç normal doğum kadar güzel bisey yok o bebek çıktığında öyle hafifliyorsun ki yeni doğmuş gibi ayrıca ıkınmak beceremeyecek bisey değil aynı kabız olmuş gibi ıkınıyorsun
zmz5857 Bebekkk00 o ne kadar saçma bir düşünceymiş öyle. 40 kiloyken hamile kaldım 56 ile doğurdum ve normal doğurdum. Ben de zayıftım canım da aşırı tatlıdır ama yeniden hamileyim ve inşallah normal olur diye dua ediyorum
Bergamot Bebekkk00 önemli olan doktorunuzun ne dediği. Bizim ailemizde büyükler hariç yaşıtlarım hep sezaryen yaptılar. Ve sebebi de büyüklerin anlattığı korkunç hikayeler. Yok anne şundan bundan ölmüş, yok bebek sıkışmış falan. Bilim ve ilimden şaşmamak lazım. Doktorumun da desteğiyle vajinal doğum yaptım. Bir sağlık problemimiz olmazsa ikinciyi de vajinal yapacağım inşallah 💕