Deletedmom00251 Deletedmom0036 daha çook var yarın 14 hafta bitiyor Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah😊
Selinnnce Deletedmom0036 kiz valla bizde ayniyiz. Ben bebek olana kdr devam diyorum ama esimin canina tak etti adamin psikolojisi gitti artk ara verelim dio😃
Selinnnce Deletedmom0036 haha valla ben sesimi cikaramadim adam ciddi 😂 artik sorun haline geldi valla iliskimiz sirf bebek yuzunden yapinca ne zevk ne bisey iskence oldu hahah. Siz ne zmndir deniosnz
Deletedmom0036 Selinnnce valla canım 4 ay oldu 9 aylık evliyim. 😂 Valla 2 güne bir insan özlemiyor ki zevki olsun onlarda haklı ama bi işe yaradıkları o var yapsınlar😂 beniö ki göreve gitti valla 15 gün yok inşallah o gitmeden yumurtlama olmuştur yoksa yine olmayacak. Sen kaç aydır deniyorsun
Bsrozdmr1305 Selinnnce aynı bizim durum sadece eşler de değil bize de stres sıkıntı her ay takip et yok şu pozisyon dur bacağımı kaldırayım falan 😂😂
Cashua 1 yildir bizde deniyoruz olmuyor..12 gun once doktorumu degistirdim pco teshisi koydu ve tedaviye basladik..4 tane ilac kullaniyorm ne olcak bilmiyorm artik.
Deletedmom0036 Cashua canım benim arkadaşım da pco çıktı doktor korunmayı bırak çocuğun olmaz zaten dedi tedaviye başlayacaktı korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış. Allah verince veriyor işte zamanı var demekki
Selinnnce Deletedmom0036 canim bizim 6 ay oldu ama tik yok :/ son 2 aydir ovulasyon testiyle deniyoruz. Yumurtlamayi ve catlamayi goruyorum ama yok olmayinca olmuyor valla. Sende bi onla dene istersen belki tutar
Cashua Deletedmom0036 oyle tabi de kullandigim ilaclar insallah yararli olcak doktor cok net konustu..bilmiyorm valla 1 senedir gittigm doktor regli gorememe bir turlu care bulamadi.smdiki doktorumda cok net konustu bekleyip gorecegim artk.
Deletedmom0036 Selinnnce valla ben bu ay ısı ölçümü denedim. Burda birileri incir kürü kullandım hamile kaldım yazmış bende adet olursam başlıcam ona adetin ilk günü. Ovulasyon testi de alırım yumtrtlama yı görmüş olurum. Sen folik asit kullanıyor musun
Selinnnce Deletedmom0036 kendimi bildim bileli folik kullaniyorum afedersin bi 💩’a yaramadi. Hamile kalsam yaricakta ama yok olmuyorrr😂😂 ben oyle incir mincir kurlerine inanmiyorum yaaa olacagi varsa olur. Yapipta olan yoktur bnce denk gelmistir. Heryede bel baglamak istemiyorum cnku sonucu hep husran olunca uuzuluyorum. Cevrede herkes catir catir hamile kaldi bi ben kaldim valla 🤪🥺
Cashua Selinnnce ayni kafadayim seninle..etrafimfa ki herkes doguruyor kedi gibi bi bana firsat gelmedi valla ahahaha 😄😄
Deletedmom0036 Selinnnce haha ben bir aydır folik aside başladım amann daha 25 cik yaşındayım atanamadım 2020 de sınav var olmuosa vardır bir hayır 😂
Annelerinannesi_61 Selinnnce yemin ederim içimden geçenleri dile getirmissin çocuk hasretiyle yanıp tutusuyorum ama isyan amaçlı değil artık saldım böyle dedim artık tamam nolucaksa olsun olmuyorsa da imtihanimdir
Selinnnce Cashua off of bacim hic sorma😂 insanin psikolojisi gidio oyle olncada, ben kisirmiyim acaba hic mi olmicak diye dusunuyorum kendimi etkiliyorum belkide. Hani er ya da gec olacagini bilsem vallahi de billahide hic kafaya takmicam 😂😂😂
Deletedmom0036 Cashua bende hep erken hamile kalırım diodum hatta ilk denemede olur sanıodum milletin oluo benşm olmuo 😂
Selinnnce Cashua valla doktor rahimde perde var acil ameliyat olman lazim dedi. Baska bi doktor ameliyata gerek yok hamile kalmana engel degl dedi. Ben tabiki inanmak istedigime inandim. Ama belkide ondan olmuyodur bebek ://