Barabar PapatyaAaAaaa bunlar kesin sonuç değil kaale almaya değmez. 50 de birde aynı 5000 de bir de. Bir torbada beyaz toplar ve tek bir tane siyah top var çekme olasılığın adı üstünde olasılık olabilirde olmayabilirde. Yine de içiniz rahat etsin doğumda bir sürpriz yasamayim derseniz fetal DNA %97-99 sonuç veriyor
bengonca Sevgili anneler, hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum. Ama grupta down’lu bebek bekleyen anneler de var. Down’lu doğmadı, şükür sağlıklı idi gibi cümlelerden kaçınmak lazım. Down sendromu bir hastalık değildir çünkü. ❤️❤️
Cansu12344 bengonca haklısınız düşünemedim söylenecek söz yok Allah’ım herkese sabır versin tüm. Bebek bekleyen annelere
PapatyaAaAaaa Cansu12344 yaa çok sevindim gece ağrılarımdan uyanıp buraya baktım ve bu mesajla tüm ağrılarımı unuttum downda olsa elbet bakacağım bebeğime ona iyi bir hayat sunmak için elimden geleni yapacağım
Cansu12344 PapatyaAaAaaa Allah’ım kim ne diliyorsa ona on katını nasip etsin çok zor şeyler ama bakalım herkese en iyisini diliyorum
PapatyaAaAaaa Anneccikk_03 rabbim bağışlasın gerçekten öyle gebeliği kendine zehir etmenin anlamı yok doktorlar sadece kendini garantiye alıyor o yüzden olasılık veriyorlar