Ayca123 Kızlar Hamileliğinizin kaçıncı haftasında bu testi yaptırdınız ? Ya benim doktorum hiç böyle testler sorgulamıyor anlayamadım
Anonimanonim Ayca123 canım ben mesela daha önce geçirmemişim vücudumun bu mikroba savunması yok bu yüzden her ay kan verip kontrol edeceğiz
Ceycey1881 Ayca123 canim hamileligin 7.haftasinda kan tahlili veriyosun kanda bakılıyor çoğu şeye toksoplazma da dahil. Mesela benim toksoplazmaya bağışıklığım yokmus o yüzden sokak hayvanlarına dokunmam yasak.
Damlaozzz Ayca123 Sağlık ocağı gebelik testimin sonucunu görür görmez bu testleri yaptı bana doktorun bunları mutlaka yapması lazım yapmıyorsa doktoru tekrar bi düşünün derim bu süreçte iyi doktor seçimi çok önemli
Ayca123 Ceycey1881 canım ben yönlendiriyorum sürekli bu doktoru anlamıyorum ki kendisi bilmiyor mu bunlara bakılacağına bir tsh baktı yolladı beni. Sağlık ocağında mı baktırdınız
Drfatma Ceycey1881 sadece sokak hayvanları değil iyi yıkanmamış sebze meyveye de çok dikkat edin lütfen dışarıda salata yemeyin sirkeli suda bekletin yıkarken
Ceycey1881 Ayca123 sağlık ocağına aradim 7.haftada istenen testlerin hepsini biz yapamiyoruz dediler. Iki defa kan vermeyin devlete gidin onlar tek seferde kan alip tüm sonuclariniza bakar dediler. Ve bence acilen doktorunu degistirmelisin canim
Ceycey1881 Mnbagci benimde evde 1 kedim var doktor tüm aşıları tam olduğu sürece ve dışarı çıkmadığı sürece sorun yok dedi
Ayca123 Ceycey1881 di mi canım Allah razı olsun valla böyle rahatlık görmedim ben her gittiğimde evhamlı biri olduğumu da söylüyorum ona rağmen hala yarım yamalak iş yapıyor valla iyi doktor bulmak da çok zor