Rabia140 myangelson evet ama kan testi verdiğimizde de kana göre tahmini bir hafta söylüyor. En azından benim kağıtta yazıyordu değer aralığı haftası.
myangelson Rabia140 doktorlar son adet tarihini baz alır. Referans aralıklarından hesaplamak yanıltıcı olabiliyor.
Rabia140 Görsel nasıl ekleniyor buraya bilmiyorum yeni üye oldum. Haftalara göre betanın kaö aralıklarında olması lazım o yazıyordu benim kağıdımda. Benim değerim 26735 çıkmış oradaki yazıya göre de 7 haftalık. Geç öğrenmiştim hamileliğimi pcos dan dolayı.
Rabia140 myangelson biliyorum bende referans aralığını diyorum ama her zaman da son adet tarihi doğru olmuyor. Mesela benim olmadı.
Rabia140 Kara22 referans aralığını diyorum tahmini bir şey sunuyor sana. Tabii ki de ölçüm son adet tarihine göre ama benimki doğru çıkmadı mesela. Doktorum değiştirdi tarihimi.
Kara22 Rabia140 referans yaniltiyor en son gebeligimde referans aralığı 9 10 hafta diyordu ama öte taraftan hem adet hem ultrason aynı çıktı yani günümü gösterdi
Rabia140 myangelson az önce de dedim Benim bebek referansla uyumlu. Son adet tarihime göre 3 hafta geri kalıyor. Doktor son adet tarihimi değiştirdi o yüzden