Buket1302 Kızlar yenidogan bebeklerinizi kac gunde bir yikiyorsunuz bebegim 9 gunluk ne kadar sıklıkta yikanmasi lazim
Mrvg Buket1302 ben iki sene önce temmuz ayında doğum yapmıştım. Göbek bağı düşene kadar yikamadim Dr oyld demişti. Onun dışında her gün ya da gün aşırı yikamistim suya alışsın diye
Mikrofon0 Buket1302 ben eve geldikten sonra yıkadım iki günde bir yıkıyordum 5.gunde göbek bağı düştü bir aylık şimdi de öyle devam ediyorum
Bergamot Buket1302 9. günde göbek bağı düşene kadar yıkamadım, silmedim doğduğu haliyle kaldı. Göbek düştüğünden beri her gün yıkıyorum. (Doğum şubat bu arada)
iremd-1798 Buket1302 Göbel bağı düştüyse canım hava sıcak ya her gün yıkayabilirsin. Doktor bana şampuanlamasan bile su dök rahatlasın demişti. Havalar soğuduktan sonra da 2 3 günde bir yıkayabilirsin dedi. Sıcakta çok bunalıyor bebişler ☺️
Bergamot Yeniyeniden demek ki vernix’in faydalarını okumamışsınız. Ben çocuğuma asla araştırmadan rastgele bir işlem yapmadım elhamdulillah 🤭
bahocum Buket1302 göbek bağı düştükten birkaç gün sonra yıkadık. Temmuz sonu gibi doğum yaptım sıcaklarda her gün veya gün aşırı yıkadık. Ama yaşadığım yerde hava epey soğudu artık daha seyrek yıkarız