Çok şükür doktorumun değişi ile bebeğim sağlıklı ve her şey yolunda her muayene de böyle söylüyor kilosu da iyi boyuda iyi ölçümler iyi diyor böyle olunca verdiği kağıtlara bakmak hiç aklıma gelmiyor eve geliyorum bi bakıyorum hep haftasından geride çıkmış oluyor 5-6 gün gibi mesela şimdi de boyu yaklaşık 9-10 gibi geri de görünüyor riskli durum olsa mutlaka söylerdi diyerek doktoruma güveniyorum ama neden adet tarihim ile yakın çıkmıyor ki tam gün günü tutmasını beklemiyorum tabiki ama sanki her muayeneye gittiğim de haftası geriliyor gibi geliyor anlam veremiyorum üzülüyorum böyle olunca 🥲 Mesela 34 haftalık gittiğim de boyu 33 ile uyumlu çıkmıştı şuan 36 haftalığım boyu 34 hafta ile uyumlu çıkmış minyon aileyiz eşimde bende kısayız 160 lardayız acaba ondan mı kaynaklı genetik mi yoksa ultrason cihazlarında mı ölçümler böyle çıkıyor 🥲 Şuan ultrason ölçümlerine baktığım da minyon çıtı pıtı küçük bir bebeğim olacak gibi duruyor 😇 Sağlıklı olsun hiç önemli değil küçük büyük olması ama çevreden de etkileniyorum insanlar bir sürü şey diyor yok geri gelirse gelişimi geridir doğunca da öyle olur sağlık sorunları olur bilmem ne bir sürü şey deyince hep aklıma yerleşiyor bir kulağımdan girsin diğerinden çıksın diyorum ama illa bi süre sonra aklıma takılıyor 😏 Sizin ölçümleriniz nasıl çıkıyor özellikle benim gibi geri de çıkan var mı çok merak ediyorum 🙇🏽♀️