Bigsecret3 Kızlar adetim biter bitmez kendimi düzene sokmak istiyorum ovulasyon testi düşünüyorum toplu almayı Trendyoldan falan sizce kaç tane alsam yeter ve marka öneriniz var mı acaba test için ?
Hlz Bigsecret3 instagramda sayfasının adı da bir gebenin günlüğü. Mart ayından beri oradan alıyorum, güvenilir
Bigsecret3 Hlz ya baktım da kaç tane var içinde acaba fiyatı biraz pahalı geldi ama kaç tane olduğuna bağlı
Bigsecret3 Hlz aaa baya iyiymiş o zaman gebelik testi markası kendilerine mi aot oluyor bunların yoksa ayrı bir marka adı mi
Hlz Bigsecret3 kendilerine ait diye biliyorum. Ben memnunum, ovülasyonda başka testlerde yalancı pozitif gördüğüm için moralim bozuluyordu. Bu direkt çıkarıyor
Bigsecret3 Hlz ovulasyon kullanmak strese sokar mi peki yani çoğu kişi kullanm kendini kaşar strese girersin çocuk düşüncesi ile girerşe olmaz diyor 🥹
Hlz Bigsecret3 ben belirsizlikte geriliyorum🙈😅 ovülasyon kullanmadan öncesi yumurtlama tarihlerini hep kaçırmışım. Uygulama ve akıntıya göre dikkat ediyordum ama bazen 17. Gün yumurtlamam oluyor. Bazen 9. Gün oluyor. Uygulama hep 14. Gün gösteriyordu. O yüzden bilmemek beni strese sokuyor.