Momellaa Emngrz babamın adı Mehmet Ali olduğu için oğluma Mehmet Karan adını verdim bence çok hoş adıyla yaşasın kuzularımız ❤️
huzunluponcik Angel_07 ali koyan varmiymis artık valla bin çeşit isim koyan var burda hiç alinin fazla olacağını düşünmüyorum
Angel_07 Emngrz hahahha tabi siz bilirsiniz ablam ilkokul öğretmeni Ali Ömer asaf çok yani ondan biliyorum… isim konusu çok göreceli kavram içinizden ne geldi onu koyun;)
Ahra Emngrz bende Muhammed Cihad koyacam inşaAllah herkes değişik değişik isim söylüyor bence sizinki de çoookkk güzel ve ilerde Ahmet’ler Mehmetler çok nadir olacak 😂😂😂😂
Angel_07 gamzebngaa_dmr Bnde herkeste olan eski isimleri sevmiyorum anlamlı erkek isimlerini seviyorum Türk kökenli :Uras ve Barlas ismi favorim
gamzebngaa_dmr Angel_07 urası bende çok beğeniyorum bebeğim erkek olursa uras ve Aras arasında gidip geliyorum 🥹
Angel_07 Ahra nadir asla olmaz Google bakın hangi isimden kaç tane var Ahmet Muhammet Ali Ömer asaf… bunlar çok konulan isimler arasında hatta dede baba ismi hala konuluyor ama bunlar yeni kuşak yani bilemedim 🤷♀️
Angel_07 Ahra muhammed cihad dini isim isteyebilirsiniz ama ikisi birden çok ağır bence ilerisinide düşünmek lazım
Emngrz Ahra aynen öyle düşünun 50 yaşına gelince de Aras felan dede diye çağırıldıgini herkes genç yaştaki isme bakıyor 😂😂