teachermomyy23 Kızlar bugün iğneden sonraki 15.günüm 13.gün ve bugün test yapmama rağmen hep negatifi gördüm sizce gebelik yoksa regl ne zaman olurum ?
Cozdmr teachermomyy23 canım ben birindr 15.gün diğerinde 17.gün regl oldum.streste etkiliyor gecikmeyi.inşallah sizin gebeliktendir
Minikmucizemmm26 teachermomyy23 ben hep 17. Gün oldum iğneyi vurduğum günü saymazsam. Birkaç gün daha bekleyin daha da olmazsanız doktorunuza başvurun
teachermomyy23 Cozdmr sanmıyorum canım sabah test yaptım negatifti olsa çıkardı regl olmayı bekliyorum
Cozdmr teachermomyy23 hayırlısı olsun diyelim keşke bebeğiniz sürpriz yapsa.stresten etkileniyordur.bi kaç güne sökülür ozaman
teachermomyy23 Cozdmr keşke öyle bir sürpriz olsa ama sanmıyorum canım olsaydı az da olsa silik çıkardı en azından ama tamamen negatifti hayırlısı ve kolayı olsun inşallah 🌸
teachermomyy23 Minikmucizemmm26 aslında 11.günden beri kahverengi lekelenmem var ama adet öncesi hep olur benim ama bu defa baya uzun sürdü
Minikmucizemmm26 teachermomyy23 aslında en net kanda belli olur belki yerleşme kanaması gibi bişey yaşıyo olabilirsin
teachermomyy23 Minikmucizemmm26 canım öyle olsa en azından testte silik çıkmazmıydı bugün iğneden sonraki 15.gün ama tamamen negatif çıkıyor erken gebelik testinde
Minikmucizemmm26 teachermomyy23 doğru hayalet cizgiy bile olsa çıkabilirdi birde lekelenme tarzında iğne kullanınca hiç başıma gelmedi benim siz dediğim gibi pazartesi kendi doktorunuzla görüşün çünkü kiste cevirme durumu da olabiliyormuş
teachermomyy23 Minikmucizemmm26 ben sadece iğne ve duphaston kullandım canım klomen yada farklı bir ilaç kullanmadım kist olmaz sanırım ama her regl öncesi kahverengi lekelenmem olur benim bu defa uzun sürdü reglim başlamadı
Minikmucizemmm26 teachermomyy23 bilemedim gerçekten durumunuz biraz karışık ve doğru sonuc muayeneyle ortaya çıkar kaçıncı deneme bu
teachermomyy23 Songulsahinn hayır yok canım hatta kahverengi lekelenmem azaldı normal akıntıya dönüşüyo anlamadım ya test yapıyorum negatif ama regl de olmadım
Songulsahinn teachermomyy23 kan ver canım kaçıncı günün benim 2. İğnede kaset test 18. Gün çok silik çıkmıştı
teachermomyy23 Songulsahinn bugün iğneden sonraki 15.günüm canım sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif eğer gebelik olsa en azından silik çıkmazmıydı anlamadım hiçbir şey gerçekten
teachermomyy23 Songulsahinn p.tesi doktoruma gidicem canım acaba gebelik varmıdır ya regl olmayınca acaba diyorum yani