Aslaninannesi_ Zeynep3 sen buraya bakma bana bu en fenomen olan tahminciler bile kız dedi sadece 3 kişi ısrarla erkek dedi onların dediği çıktı 😀
Zeynep3 Fbebek-0965 Gönlünden geçeni rabbim sana hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲 sağlıklı bir oğlun olsun 🤍
Aslaninannesi_ Nergizos ikili testim riskli geldi diye ama çok şükür temiz çıktı orda cinsiyetide öğrendik
Aslaninannesi_ Nergizos canım eğer ultrasonda bir bulgun yoksa bence korkulacak birşey yok bendede ultrasonda hiçbir sıkıntı yoktu sadece kan riskli gelmişti oda yaştan benimde 31
Nergizos Aslaninannesi_ canım daha 8+3 üm ama Dr ikili yaptırınca zaten yüksek çıkacak dedi. O yüzden direkt nift yaptır dedi
Aslaninannesi_ Nergizos anladım doğru yaştan dolayı bendede çıktı şimdiki aklım olsa direk fetal DNA yaptırırdım en iyisi sende iyi düşünmüşsün
Aslaninannesi_ Nergizos bence ultrasonda bir bulgun yoksa yaptırma boşuna benim annem de 40 yaşında hamile kaldı doktor engelli olabilir şu bu dedi kardeşim şuan 18 yaşında 190 boyu var bizi bile geçti maşallahı var 😀