mucizemgelsin61 Dünden kalan etli kuru fasülye ve pilavım varr eşim onu yer bende kendime menemen yaparım belki birazda makarna🫠
helloandhello Durunisa acem pilavı yaptım dün havuçlu etli pirinç pilavı yanına cacık yaptım biraz o kaldı onu yiyecegim yanına yine cacık yaparım 🥰
1Prens1Prenses53 Durunisa bezelyeli pirinç pilavı,fırında soslu elma dilim patates,tavuk göğüsten paneli kızartma yani tavuk kalamar diye geçiyor.bide semizotu,salatalık,mısır ile cacık🌸
CheriBlossom Durunisa dün öğlen yemeğine kalmasın diye dolaptaki patlıcan patates biber ne varsa cıkardım birazda kuşbaşı çıkardım etli türlü gibi yapmıştım oda fazla oldu bu aksamın menüsüde o yanınada pilav cacık tamam bu günü böyle halledicez bakalim sonraki günlere ne bulcaz🥹😅
Kahvesever12 Durunisa Erişteli yeşil mercimek çorbası körili kremalı makarna Körili tavuk sote Salata
Merve_bozkurtt Nohut+pilav+cacık+fırında sütlaç yaptım Evlendiğim günden beri ne yemek yapacam derdi var sanırım ben gibi herkeste 😂
Annelik_yolunda Durunisa geç yazdım . Belki yarın size öneri olur. Bu akşam menüm patates püresi ,balık, bide salata
surprizbebe Ooo hamaratsınız valla. Biz haftasonu kahvaltıyı biraz geç yapınca öğünler kayıyo akşam pek bişey yiyemiyoruz. Bugün kandil diye öğlen pişi ve un helvası yapmıştım. Acıkırsak ondan atıştırırız akşam için de artık😊
mcansu Durunisa fırında sebzeli balık ve salata vardı bizde de 🌸 eşim evdeyken o yapıyor sağ olsun o yokken ben makarna tarzı kokusuz şeyler anca yapıyorum yaparsam da yiyemiyorum hala nolacak bu halim bilmem
Parilti007 Taze fasülye pilav cacık turşu vardı bizde de 🌺 Henüz ilk trimesterdeyim gaz sancısından yemek yemeyi dahi unuttum eşime yapıyorum şimdilik 🥹 ben de yiyebilirim inşallah bir gün😅