momofmychildren Kızlar kızım 45 günlük çok yorgundum uyuyakalmisim uyumadan önce emdi ve mama verdim ama 5 saat olmuş fark edince hemen kalktım emzirdim 10 dk felan emdi uyudu kızlar açlıktan bebeğim bayılır mi ya da bişey olur mu
dlrterzioglu momofmychildren Hiç bişey olmaz canınızı sıkmayın demek ki o da yorulmuş 🥰 İkinizede lazımmış uyku 🌷 Yemek kadar uyku da şart büyümeleri için bazen olur böyle şeyler stres yapmayın
cLearQueen momofmychildren canım bisey olmaz da şekeri düsebilir 2 saatte bir emzirmeye calış.. sen uyurken biri yardimci olsaydı iyi olurdu
Minat9496 momofmychildren canım onun uyuması normal açken şekeri düşer hoş 1.5 aylık olmuş kendini kurtarmış sürekli olmadığı sürece bi kereden hiç bisey olmaz sen o şu an uyusa bile mutlaka besle uyandır vs çünkü yeterince uyumuş beslenmeye ihtiyacı var beslenince tekrar uyur
themom95 momofmychildren canim benim oğlumda 1 aylıkken 5 saat uyumaya başlamıştı ben doktoruma sorduğumda eğer kilo alımında sıkıntı yoksa hiç uyandırma bırak uyusun demişti 😊
Damlaozzz momofmychildren Hiçbirşey olmaz güzel beslemişsiniz acıksa mutlaka kalkardı yorulmuş demekki uyumuş artık süreler yavaş yavaş uzayacak zaten oğlum 51 günlük bizim gece uykuları yavaş yavaş artmaya başladı gündüzler kısaldı
Nlla Hiç bir şey olmaz ben öyle çok uyuyakaldım kendinizi de suçlamayın Allahın izniyle bir şey olmaz ☀️
senaall momofmychildren bişey olmaz Allahın izniyle Osman gönülal videolarında 3. 4. Haftasındaki bebekler için bile kilo alımı iyiyse sarılık riski yoksa 4-5 saate kadar uyuyabilir diyordu benim bebeğim de bugün 28 günlük oldu kendisi acıkmadan uyandırmaya çalışsam da emmiyor süt alıyor sadece bazen 4 saate kadar uyuyor
Minat9496 momofmychildren bisey olmaz canım ya sürekli olan bir durum değil ve 10 günlük bebekte değil sende insansın uyuya kalmışsın çok yorgun olmalısın bir kereden bisey olmaz
themom95 momofmychildren yani rahat olabilirsin bebegin artık büyümüş kendine uyku rutini oluşturacak eğer sen bebegi hala daha 2 saatte bir uyandırmaya devam edersen buna alışır tabi bu durum bebekte sarılık yoksa kilo alımı iyiyse geçerli ama doktorunuz sürekli besle derse ayrı durum