gunesinannesi__ Kizlar saat 6 ve kizimin gaz sancıları geçmedi sabah doktora goturcez neden boyle birden kıvranarak ağlayarak uyanıyornormalde cok gazli bebek degil ilk defa bu kadar şiddetli
Momylinda gunesinannesi__ emziriyorsanız belki yediğiniz bşy dokunmuştur masaj yapmayı deneyin altını açın kakasını yaptı mı sırtını kendinize doğru verip ayaklarını tuvalet yapar gibi kendinize çekebilirsnz oda çok iyi hafif hoplayın kucakta öyle susuyorsa gaz kesin uykuya dalana kadar onu rahatlatır
byzyldz gunesinannesi__ soğuk almış olabilir karnını sıcak tutup sırtını ovalayın bacak egzersizleri de yaptırın
Damlaozzz gunesinannesi__ Yediklerinize çok dikkat edin belki bugün yediğiniz bişey dokunmuştur bende bi ara yaşadım bunu artık her yemeğe kimyon atıyorum yerken. Soğuk almışta olabilir bebeğin ayağını ve karnını sıcak tutun birde masaj yapın bazen 15-20 dk sürüyor masajlar ama sonunda rahatlatıyor
gunesinannesi__ Damlaozzz sosis yemiştim bugu n ve sarımsaklı yoğurt ondan kaynaklı olabilir hamilelikte hic yememistim canim istemisti yemez olaydim tum gece masaj yaptim çıkarıyorda ama gecmiyo
Damlaozzz gunesinannesi__ evet sosis salam sucuk bunlar mahvediyor bende sucuk yemiştim bütün gece ağlamıştı birdaha yiyemedim öyle olunca doğurduk ama yine dikkat etmeye devam mecbur