Kurbagaannesi Arkadaşlar ben şu an Koşuyolu Medipole gidiyorum ama doktorum doğum tarihlerimde doğuma giremeyebilir bu sebeple başka bir doktor arıyorum. Ayrıca medipol de biraz eski bir hastane. Varsa önerileriniz beklerim 💁🏻♀️
Hanife53 Kurbagaannesi ben üsküdar Anadolu Hastanesindeki yeşim hanıma gidiyorum 5 yıl önce kızımı da onunla kucağıma aldım ben çok memlunum 😊
Kurbagaannesi Memorial Ataşehir- Parvana Seyidova yı önerdiler fikriniz var mı bu doktor hakkında 💁🏻♀️😊😊
Kurbagaannesi mceren Şükriye Leyla Hanım 💁🏻♀️ Sizinki kim? özlem aras ı da düşünüyorum gittiğimde konuşacağım..
Kurbagaannesi Cglkr şimdi baktım Medipolle aynı hatta kontrol ücreti daha pahalı medipolde ama önemli olan doktorun iyi olması 😊😊
Kurbagaannesi Buseeozd ayy memnun musunuz? Normal doğumu destekleyen bir doktor mu 😊 Bir de doğum ücreti ne kadar? Hemen kaydediyorum burayı da çok sağolun..
Kurbagaannesi Minnosaile bunu da kaydettim memorial ataşehir hastane olarak daha güzel doğum fiyatı ne kadar acaba?
gmzbln Kurbagaannesi selam, Ataşehir de özel muayenehane Op Dr Ayşe kara civardaki hastanelere gidebiliyor Özel sigorta anlaşmalı
ZarifeKaraduman Kurbagaannesi çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktor gülçin demirdöven ve çokta memnunun 1 hafta sonra sezeryan randevum var ikiz kızlarıma kavusucam inşallah 🙏🏻 doğum ücretinde ikiz olduğu için 2.400 tek'ler 2 bin diye hatırlıyorum ☺️
Deletedmom667 Kurbagaannesi leyla hanım inanılmaz yogun bir doktor.. aynı hastanede perihan özden var bir arkadasım dogum yaptı biride yapacak inşallah perihan özden de
Buseeozd Kurbagaannesi kesinlikle normal doğum için her türlü yönlendirmeyi yapıyor. Sgk fiyatlarını tam olarak bilemiyorum ama normal doğum 3500-4000 arası sanıyorum. Sezeryan sanırım 5000-6000 arası galiba. En doğru bilgiyi hastaneden alabilirsiniz.
Minnosaile Kurbagaannesi benim özlem sağlık sigortam var full ve hiç sormadım. Bir daha ki gitmeme sorabilirim 🙂
mceren Deletedmom667 bende Perihan Hanıma gidiyorum çok memnunum. 34. Haftamız bitiyo inş. Doğumları nasıl geçmiş merak ettim.