erda Hrsyckgzlolck medical parkta çalışırken ablam gitti ve normal doğum yaptı herkese de tavsiye ediyor çok memnun kaldı özel muayene olduğu için 300-400 civarıdır diye tahmin ediyorum fiyatlar uygun ise bende gitmek isterim hiç kötü yorum duymadım.
Rozmari Elifc Erkan bey de mi oldu doğumunuz da çok sıra oluyordu en son gittiğimde normal Doğum mu oldu
Busracetin hilalican merhaba ben de bugün gittim doktor hanima memnun kaldim cok sukur simdi yumurtlama takibi yapacagiz kendisi ile Siz de tedavi ile mi hamile kaldiniz ? Hamilelik surecinde doktordan memnun musunuz ?
Kalphanem Ankara’dayız Kocaeli’de Doğum yapacağım Cihan Hastanesi Funda hanıma gidiyorum 90 tl ücreti Doğum 3000 di en son
hilalican Busracetin bende de yimurtlama takibi yapmisti ltfye hoca ben cok memmnndm :) ik femara ilac vermisti onu kullandim sonra takip etti ve belirli gunlerde ilski onerdi . ve o ay hamile kaldim :) istehem herkese rabbm nasib edsin smdi 12+4uz :)
Busracetin hilalican cok guzel canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . Ben senin yorumunu okuduktan sonra bi arastirayum dedim Lutfiye hanimi birkac yerden de duumustum iyi bir doktor oldugunu . Muayene olunca da emin oldum cok guven verici bir doktor inşallah senin gibi ilk denemede olur . Olmasa bile kadin dogum doktorumu buldum diyorum 😊 Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin inşallah
erda Busracetin ablam lütfiye hanımda doğum yaptı çokta memnun kaldı doğumları nerede yaptırıyor biliyor musunuz