beyazmelegim Eliffffkkkkkk merhaba daha çok yeni gebeliğiniz her hangi bir olumsuzluğa kapılmayın daha mercimek tanesi kadar bebiş sağlıkla gelsin inş🥰🥰
Eliffffkkkkkk seyma0661 bugün bebeği gördük 5+6 da 3.23mm yazıyor ultrason kağıdında doktorumuz gayet iyi haftasına göre dedi ama uygulama da bende 5 6 mm olarak görünce bir tedirgin oldum
Dilac seyma0661 ben 6+4 gittim son adete göre bebeğin boyutu küçük dediler çok korkuyorum bi düşük yapmıştım
seyma0661 Eliffffkkkkkk o belki başka bişeydir boyuyla ilgili hiç bişey dememişti doktor bize onun için kağıda da bakmak aklıma gelmedi 😂 sağlıkla tutunsun insallah
Eliffffkkkkkk seyma0661 bana da bir şey demedi birden aklıma geldi benimde kalp atışını da duyduk, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
Eliffffkkkkkk Dilac merhaba 12 haftalık olmak üzereyiz, en son 8 haftalıkken gitmiştim gayet iyi demişti doktorumuz önümüzdeki hafta gideceğim inşallah kontrole
Dilac seyma0661 işte içime düştü korku küçük değince bide kan uyşmazlığı var bide düşük yaptım stresliyim çok maalesef