akkaya_1234 Cheryy1 oh ne güzel ağrı sızı yoksa şükret bende bulantıları n geçmesini bekliyorum ama bugünlerde bi de kusma çıktı ne zaman bitecek bu bulantı kusma hala prilam kullanıyorum ona rağmen bulantı var dua edin kızlar geçsin şu bulantı kusma
Cheryy1 akkaya_1234 ayy inşallah gecer ya bulanti gerçekten zor 😊 ya bi yandan guzel diyorum hamileligim rahat geciyor bi yandan acaba ordami acaba bisimi oldu diye pimpirikleniyorum
NurABE Cheryy1 bende 15 ten beri aşırı uyku halsizlik falan vardı megersem degerlerim düşmüş kan demire başladık bende degerlerine baktır istersen
babyiscoming_ Cheryy1 canım yağızı da göktuğu da araştırdım göktuğun anlamı daha güzel o yüzden göktuğ diyorum ben😄
NurABE Cheryy1 en azından için rahat etmiş olur benmki aşırı düşmüş inşallah en kısa zamanda toparlanır bende rahatlarım
ayse5487 Cheryy1 15+4 üz benim göbeğim kocaman valla ⅚ aylık gibi :( kilo artışı da durduramıyorum belim ağrıyor öğretmenim sürekli ayakta ve konuşur vaziyette çok zor ilerliyor miyomlarım var onlar da sancıyla eşlik ediyor bu kadar
Cheryy1 ayse5487 Allah yardım etsin inşallah sağlıkla al kucağına su gibi gelsin gecsin zaman🙂 zayifsan erken çıkmış olabilir gobus ya da siskinlikte olabilir 🤷 cinsiyet belli mi 😊
ayse5487 Cheryy1 teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🌸 yok zayıf değildim balık etliyim hemen hızla kilo yüklemesi yapıldı 😅 cinsiyetimiz kız 🧚♀️