Meryemkirci 34+4 de bebeğimin kilosu 3150 grdı doktor 4 kilo olursa mecburi sezeryan dedi ve yüksek ihtimal de 4 kilo olur dedi. Eğer 37. Haftada gittiğimde 4 kilo olursa doğum tarihi belli olur mu artık doğurmak İstiyorum çünkü 😩😩😩😩😩
_ecemg Meryemkirci oy cok tospikoymus bebisiniz 🤗 ben de 36+0’da 3 kiloyu gördüm bana da bebeil tombiş dedi doktorum çatın darsa eğer 4 kiloyu geçer bu bebek sezaryen gerekebilir riske gerek yok dedi bekliyoruz bakalım 36+2 olduk daha 🤷🏻♀️
Meryemkirci _ecemg ben çok kilo almadım ama yediklerim bebise yaradı sanırım 2 hafta önden gidiyor dedi. Aslında normal doğum istiyordum ama su an sadece doğurayım da nasıl olursa olsun modundayım 😂🙈
_ecemg Meryemkirci ben de 12 kilo aldım ama bebeklerimiz besleniyor demek ki bizde de karın çevresi iki hafta önde Allah yardımcımız olsun bakalım sağlıkla alalım kucağımıza 😬🩷
Burcilek Kızlar ben 4 kilo aldım 33 haftalığım ama doktorum bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi kilosu da 2.500 olmuş son zamanlarda doğru yemek de yiyemiyorum ama bu zamanlarda bebek her hafta 500 gram alabiliyormuş