1prens1prenses_ Doktor 14+5 hafta uyumlu dedi Tokluk şekerim bugün yüksek çıkmış Bazı testler istedi doktor Sonrası tansiyon da biraz yüksek Bir hafta geriden geliyor birde erken mu zarar verir mi bebeğe acaba ?
KurabiyeninAnnesi123 1prens1prenses_ tansiyonun yüksek çıkmasi iyk degil kuzum bende ayni sorunu yaşiyorm saglk ocagindan takip verdi doktorum ultrasonda 1 hafta geri veya ileride cikmasi cok normal ultrasonda bu durum sürekli oynaya bilir benim bebegimde 16+5 15+1 simdk 26 bitmek üzere haftasiyla bir gidiyor tansiyonunu takip et tansiyon aletin yooksa bulundur düşmesi sorun degil ama yüksek cokmasi iyi degil benimde geceleri aniden yükseliyoe
1prens1prenses_ KurabiyeninAnnesi123 ilk hamilegim de bu yüzden anı erken oldu Çok araştırdım baktım internetten intgram dan doktorları dinledm 24 28 haftalık uygun diyor şeker yüklemesi Çok tedirgin oldum kendimce diyeti yapsam Evde şeker tansiyon takip etsem 24 28 haftaya kadar
KurabiyeninAnnesi123 1prens1prenses_ doktorun sana gerekeni söylemedi mi canm ben yaptirmadm iki bebegimde de doktorum gerek duymadi doktorunun yönlendirmesine göre haraket etsen dha iyi olur