dlrterzioglu Sare1304 İlk doğumsa eğer 20 günü bile bulabilir o açıklık ile 40 ı bile tamamlayabilir… Benim ilk doğumum da 1 cm açılmadan 17 gün sonra doğum yaptım… Ama ilk doğum değilse daha kısa sürer 🌷
ikiaslanannesi80 Sare1304 2 cm açılmam vardı sabah 9 da geldiğimde 12 saat oldu şuan 5 cm bekliyoruz hala kişiden kişiye değişir ben 1 cm açıklıkla 2 hafta gezdim
Feniks Ayguness normalde 32.haftada Altan muayene ediliyor mu yoksa sancı falan mı çıktı da baktı ben de 32de gidicem de o yüzden merak ettim
Selva84 Kubrakar272727 merhaba , açılmayı Dr kontrol mu etti aşağıdan yoksa ultrasonda belli oluyor mu
Zeyela dlrterzioglu ben sezeryan olacağım sancı gelse de ameliyata alırlar değil mi onu merak ediyorum…zaten çocuk hemen doğmuyormuş bildiğim kadarıyla
dlrterzioglu Zeyela Sancınızın olması demek zaten bebeğin kanala baskı yapıp açılmayı sağlaması demek.. Bebek kanala indikten sonra sezeryan zor olabilir.. Doktorunuz ayarlar onu 🌷
Zeyela dlrterzioglu sancım yok şu anlık da çok bişey anlamadım şu an sancı olursa illa normal mi olacak yani
dlrterzioglu Zeyela İlla normal olacak demedim sezeryan zor olabilir dedim, doktor değilim bilmiyorum sadece çevremde yaşananlara göre fikir üretiyorum. Dediğin gibi doktorunuz ayarlar 🌷
Ars2223 Sare1304 çok değişken 2 cm açıkla 20 güne yakındır geziyorum gelen giden yok düzensiz sancım var nişanımda geldi 2 gün önce
Semihaoyku Sare1304 ben 3 cm nişan gelmesyle yatış verdiler ama ilerleme çok yavaş oldu bende sizinde 1 cm egzersizler yaparak açılmayı arttırabilirsiniz evde çekin sancinizi acı esiginiz baktiniz çok çok kasilamq falan hastaneye gidin