gizemgb Zahe Detayli ultrason cok onemli canim bebeginin butun ic organlarindan tut parmaklarinin sayisina sekline kadar tek tek bakiyorlar ihmal etmeyin derim. Gerekirse uc bes borclan yinede yaptir gercekten hayati bir durum:( devlet hastaneleri yapiyor ozelin ceyregi fiyatina. Biraz arastirin derim istanbuldaysaniz haseki hastanesi yapiyor diye duymustum 180 kusur biseye bi bakın
GozdeCemre Zahe devlet hastaneleri yapıyor olması lazım canım yani İlla yapan yerler var benim kinde olmadığı için ilk gebeliğimde başka devlete yönlendirmişti büyük kadın doğumları yapıyor genelde
Rabisaliiii Zahe canım bende yaptıramadım malesef.yaptırsak cok guzel ama .. rabbim sag saglim kucağımiza almayı nasip etsin inş.ilk oglusta yaptırmadım bundada.rabbim korusun meleklerimizi.
Pdr Üniversite hastanelerinde çekmiyorşar mı? Ben özele gidiyorum doktorum üniversite hastanesine yönlendirdi orda çektireceğim. Ama doçent olduğu için giriş ücretli maalesef.
eessrraa34 Kızlar bende yaptıramadım günü geçtiği için yapılmaz dediler şuan 33 haftalığım gebze de oturuyorum yapan bi hastane biliyor musunuz yani yaparlar mı acaba?
Zahe Rabisaliiii amin canim insaallah ilk bebeginde yaptirmadin da bi sıkıntı cikmadi demi esimin de uzerine gitmekde istemiyorum zate 1 haftan kaldi dediler
Mamiii20 Zahe Bende devlet hastanesine gidiyorum ilçemizde bulunan ve bizi ildeki eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler burda devlete giden herkese öyle yapılıyor . Hiç bir ücrette talep edilmiyor