Dilaa Arkadaşlar merhaba ☺ Ya ben adet tarihimi hatırlamıyorum doktorun ultrasonla baktığı hafta doğru mu oluyor doktora adet tarihimi salladım çünkü 😂😂😂 o da bana göre hafta söylüyor ama
Dilaa sevilayumitozdemir şuan oldu 24 haftalık yani benim sallamama göre doktor ultrasona bakıpta benim uydurduğum haftayla bir söylüyor Ne yapacağımı şaşırdım
sevilayumitozdemir Dilaa doktoruna söyle bence tam emin değilim diye gerçi ultrason da ki daha doğru sonuçta ölçüm yapılıyor. Benim şuan tam denk gidiyor adet tarihimle. Ama bazen geç döllenme vs vs de oluyor. Ama bence birşey olmaz sonuçta ölçümler hesaplar yapıyor doktorun
zeynepikramom ultrason cikartir zaten cnm bunu cnm krske bilmiyorum deseydin adetlerin duzenlimiki bilmiyorsun
Dilaa sevilayumitozdemir teşekkür ederim canım evet gittiğim zaman söyleyeceğim adam diyecek bunca zaman aklın nerdeydi Doğuma 3 ay kalmış şimdi söylüyorsun der belki ama işte..
sevilayumitozdemir Dilaa birşey olmaz de ki emin değilim ben böyle dedim ama tarihi size unuttum tarihini o tarihten de emin değilim sorun olur mu de. Olmaz da iştediştedoktoe yine de bilsin bizim bilmediğimiz birşey vardır belki de
Rmysnssmnsf Canım şu açıdan sıkıntı oluyor bazı bebekler haftasına göre ileri ve ya geri olabliyor bu durum da ileri gebelikte erken doğum olma olasalığı var diye bliyorum. İnşllah sennki haftasıyla uyumludur da bi sorun çıkmaz 😊