Ecekrk Kızlar selam hastanede, bebeği büyütürken vs şunu iyi ki almışım hayatımı kolaylaştırdı (mesela elektrikli ana kucağı aldım çocuğum kolay uyudu vs ) dediğiniz neler var paylaşalım bilgi olsun , yada çok övülüp hiçbir faydasını görmediniz neler oldu
_ozlmm Ecekrk Törpü tırnak makasını fenomenler çok övüyor çok kolaylık dediği için almıştım ama hiç memnun kalmadım çünkü ben beceremedim 😂 Törpü olarak yaptığı için uzun sürüyor ve sivri kalıyor oda yüzünün çizmesine sebep olmuştu normal bebek tırnak makası aldım çok daha rahat ettim kolay ve hızlı oldu 🙈 Oda nemlendiricisini de fenomen annelerden görüp aldım bütün odaya yayılıyor falan diye hatta iki delikli olandan aldım ama ben ondan da fayda göremedim sadece koyduğum yerde kendi etrafına veriyor havayı odaya falan yayılmadı hiç hatta koku koyup denedim kokuyu sadece makinenin üzerine eğilince aldım 😂 Bana göre oda gereksizdi belki aldığım markadan kaynaklıdır bilmiyorum ama bana göre gereksizdi 🙈 Babynest kullandım 1-2 ay boyunca ve gayet güzeldi sadece ben reflü yatağı gibi eğilim yaptım oldu ki kusarsa boğazına gitmesin diye ama böyle yapmak yerine direk reflü yatağı almak daha mantıklı ben neden almadım bilmiyorum şuan ikinci gebeliğim ve aldım 😇 Çok şükür ben oğlumda uyutma problemi yaşamadım emzirip yatırınca uyuyordu o yüzden pek bir şey diyemiyorum şöyle yaptım uyudu diye sadece manuel ana kucağı almıştım ama hiç kullanamadım sevmedi içinde durmadı 🙈 3-4 aylık iken kundak yapmaya başladım elleri kolları çok hareketlendiği için tam uyuyacağı zaman kendini uyandırıyordu bir daha huzursuz oluyordu bunun içinde müslin battaniye ile kundak yaptım uyuyunca da açtım kundağını müslin 2-3 tane olmalı bence her şeyde kullanılıyor 🙈Biberon kullandım ama antikolik kullandım çünkü onların içinde ki çubuk sayesinde gaz yapmıyor ben wee baby marka kullanmıştım farklı markaların da var avent dr brown tommee tippee gibi alacaksanız o markalara da bakabilirsiniz 😇 Kıyafet olarak zıbınlar fazla olursa çok iyi olur çünkü ilk aylarda çok kullanılıyor çiş kaka taşma durumu fazla olduğu için eliniz de ne kadar olursa o kadar iyi 😌 Ben termometre almadım ama onu da gereksiz buluyorum banyo ederken suyun sıcaklığını anlamak için kol dirseği ile bakmak daha güzel 😂😂 Aklıma gelenler şuan bunlar sormak istediğiniz merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim 🥰
Sumruhazal _ozlmm fenomen ürünlerine asla güvenmiyorum zaten reklamını yapıp parasını alıyor kullanıp kullanmadıgı bıle şüpheli bende bazı şeyleri aldım gram işime yaramadı 😃
_ozlmm Sumruhazal Gerçekten öyle ben mesela leke çıkarıcı aldım koltuk halı için yine sosyal medya da gördüm benim halılarımdan mı kaynaklı bilmiyorum ama hiç çıkarmadı duruyor öyle ıslak mendil bile daha basit çıkarıyor 😂😂