dlrbdrd Merhabalar 34+4 haftalık hamileyim son 1 haftadır afedersiniz vajinamda ağrı var böyle otururken yürürken vs oluyor böyle spor yapıp hamlarız da kaslarımız ağrır ya öyle bir ağrı, böyle bir şey yalayan var mı acaba normal midir?
_ozlmm dlrbdrd O haftalar da benimde öyleydi bazen sancı olarak giriyordu kramp gibi değişik bir ağrıydı doktoruma sordum bebeğin kafası aşağıda baskı yapıyordur dedi bir de enfeksiyonum çıkmıştı enfeksiyonda yapar demişti fitil kullandım sonra geçti bende ki ağrı
Leylaaa_46 dlrbdrd benim 25 haftadır öyle 31 hafta olduk hala ağrıyor rahim büyüdüğü için baskı oluyormuş o yüzden ağrı zamanla daha da artacak demişti
Mercimekannesi45 dlrbdrd benim doktorumda baş geliş ve bebeğin kafası birazcık iri o yüzden oluyor dedi magnezyum yazmıştı iyi geldi
dlrbdrd _ozlmm yaaa enfeksiyon mu var acaba bende de kramp gibi hiç yok da oturup kalkarken yürürken kaslarım acıyor anlamadım valla
dlrbdrd Ebks Havva_6165 Beyzaylm Mercimekannesi45 Çok teşekkür ederim hepinize içim rahatladı gerçekten 💕 Sakineoncu