Lalalalaa Arkadaşlar emzik açısından en iyisi hangisi ? Kauçuk, damaklı vs diyenler var. Ağız yapısını bozmasın tatbiki onun için en sağlıklı emzik hangisidir yardımcı olur musunuz ❤️
Enfal_06 Lalalalaa Philips avent aldım bebeğim tutu başka markaları tutmadı midesini bulandırıyor diğer emziklerden
gktgmom Lalalalaa ben bibsin kauçuk olanından hem damaklı hemde normal almıştım bebeğim tutmadı sonra philips avent aldım onuda tutmadı weebabynin aldım onuda arada emer gibi oluyor sonra atıyor sanırım emzik almayacak 🥲
MerveA2020 Lalalalaa avent almıştım tutmadı bibs yani kauçuk olanı tuttu, biraz da bebelerin tercihine kalıyor 🙈
Lalalalaa Gokturkmom_ avent bende aldım şu gece parlayanlardan damak için iyi mi bilmiyorum öneri ile almıştım ❤️
Lalalalaa Enfal_06 yaa aslında denemeyle gözlemlenecek bir şey sanırım ❤️ iyi olanı araştırmaya çalışıyorum
Gokturkmom_ Lalalalaa benimde üzeri hayvan desenli olanından özellikleri değişik galiba ama tutar inşallah 😅
Enfal_06 Lalalalaa ilk Philips avent verdim tutu diğerlerini denedim tutmadı Philips avent gece parlayan lardan aldım bebeklerin geneli tutuyor diyorlardı tutu
gktgmom Lalalalaa evet doğduktan sonra deneyerek almak daha mantıklıymış inşallah benimkide tutar birini ☺️
Selbi777 Lalalalaa 1-2 ayına kadar damaklı alın der uzmanlar.Sonrası damarsız olabilir. Bibs kauçuk damaksız almıştım bebeğim ilk başta 2 hafta emdi ama sonra memeyi emerken cuk cık sesler gelmeye başladı ve havanğn indiğini duyuyordum emziği kesince cuk çık sesler de gitti.ok küçüklüğünden alıştırırsanız iyi olur.