Derya01323 çooook çooook çoook memnun kaldım. Bugün tam 1 ay 1 gün oldu doğum yapalı. Zaten hamilelik sürecinde de 5 ocağa gidiyordum gerçekten doktorlarini çok beğeniyorum. Elif, Aylin, Perihan hocaya randevu alıyordum çalışma günlerine göre 3unude çok beğeniyordum. Her neyse dogumumu anlatayım normal doğum olarak planlanıyordu 38+6da suyumun gelmesiyle acilden giriş yaptım şansıma acilde Aylin hoca görevliydi geceden yatisim yapıldı ama açilmam yoktu tüm hemşireler sık sık gelip kontrol ettiler sabaha karşı sancılarım başladı stajyer hemşireler gelip masaj yaptılar sırtıma koridorda yürüttüler o gece dogumhanede tek ben vardım hasta olarak herkes benimle ilgilendi. Gece 11de yatisim yapıldı sabah 11de hala açilmam olmadığı için zorunlu sezeryana alındım. Ameliyatımı Perihan hoca yaptı 11 dk sürdü bebeğime kavuşmam o kadar güzel geçti ki ameliyat Perihan hoca ameliyat sırasında konuştu rahatlattı beni bebeğimi gösterdiler 11 dk sonunda sonra onu babasına goturduler benim dikisime devam edildi. Cook memnun kaldım çok kendimi çok özel hissettirdiler özelde yapsam belki bu kadar rahat geçmezdi.