Serap09 S_boral2 evt benimde bir kaybım var hergun kullanıyorum 17 haftalik hamileyim doguma kadar kullanacağım
Minikmucizemmm26 S_boral2 ben de kullaniyorum eğer pıhtılaşma probleminiz varsa kullanmalısınız aciyo başlarda zor oluyo ama alışıyorsun zamanla
meltembadem S_boral2 merhaba, benimde rahimdeki damarda daralma varmış doktorum kan sulandırıcı iğne başladı, 36. Haftaya kadar kullanacağım endişe etmeyin 🤗 kullanmamız bizim yararımıza 🙋🏻♀️
Aysell47 Bende kullanıyorum ilk 1 hafta sağlık ocağına vurdurdum zor geldi gidip gelmesi sıcakta şimdi kendim yapıyorum iğnemi hemşire nasıl yapmam gerektiğini anlattı o şekilde yapıyorum şükür sıkıntı yaşamadım
Ayse0575 S_boral2 asıl kullanmazsanız zarar verirsiniz kullanmamazlık etmeyin pıhtılaşma falan varsa yine kaybınız olur Allah korusun. Bende kullanıyorum gebelik boyunca kullanacağım
S_boral2 Ayse0575 ben zarar vermekten korktum daha sonra da vurmassam pişman olurum diye düşündüm. Pişman olmaktansa dün basladim hayırlısı olsun inşallah
Masal7778 S_boral2 canım benimde 1 kaybim var tedbir amaçlı başladık bebeğe hiçbir zararı yok aksine o iğneyi vurmazsak zararı var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim doktorum birde progestan başlattı oda tedbir amaçlı yine
Strawberry48 Haftadayım ve ecoprini bırakınca okşayarak başladık kolumdan yapıyorum … göbekten daha kolaymış ilk başta göbekten yaptım baktım küçük morluklar oluyor kola geçtim
S_boral2 Masal7778 progestan kullandım benm iki kayıp olunca ve 6 haftalık lekelenmem oldu oyuden hemn başlamam gerekti
poyrazege1503 S_boral2 bende düştükten dolayı kullanıyorum kendim vuruyorum ama 2 günde 1 yeterli olacağını söyledi doktorum o sekilde 6 aydır kullanıyorum göbeğim artık gerildigi için sıkamıyorum o yüzden bacakta yapiyorum daha kolay oluyor acımıyor
S_boral2 poyrazege1503 iki günde birde iyimis hakkımızda hayırlısı inşallah benimde ilerleyince yöntem değişir bebeğe zarar veririm diye çekiniyorum