Kara22 1 haftadır hergun patates salatası yiyorum canım çekiyor hem bol ekşili hem bol yesillikli ama fazla yesillik yemek zararlı mıdır sizce gerçi otun ne gibi zararı olabilir de işte bi acaba mi diyor insan 😊
Larraa Kara22 Hayır bir zararı yok merak etmeyin. Aşırı maydonoz tüketimi zararlı olur ama günlük salatanın içerisinde tükettiğiniz miktarın bir zararı olacağını sanmıyorum 🌸
Emos42 Kara22 bana doktorum yasak yâda sınır koymadı maydanoz ve nane dışında ki yeşilliklere ama diyetisyen eğer pıhtılaşma probleminiz varsa yeşil yapraklı sebzeleri az tüketin dedi
esca344 Kara22 bana özellikle yeşillik tavsiye etti doktorum maydonoz dere otu her gün demet demet yemedikçe sıkıntı yok faydasını görürsün dedi yeşillik iyidir yani
Kara22 Larraa 😅😅😅 kafayı patates salatasiyla bozdum ya bi yapışta 6 patates dogruyorum 1 tam limon sıkıyorum 😅😅😅 ahahah yine canım çekti üstelik daha 2 saat önce yedim 🙄🙄🙄
Larraa Kara22 Ben de ara ara bir şeye takıp her gün aynı şeyi yemek istiyorum yiyin gitsin zaten bir süre sonra sıkılacaksınız onu yemekten 😄😄