Sadeceanne2 Annelikmghb inançlıyım ve gayette okudum dediğim gibi. (Kız çocuğuna erkek ismi olmayacağı için koymadım erkek olsaydı inan ki koyardım o küçücük çocuk ne kadar güzel bir evlat oldu bana (2,5 yaşında idi )gerçi isimleri nerden baksan aynı Kayra doruk /kayla dora ) Hiçbir canlının kaderi bir diğerine geçmez Kader değişmez sadece dediğim gibi bela defedilir sen 80 yaşında öleceksen o yaşta öleceksin. Nerde ve nasıl bellidir. Kardeşinin ismi sana koyuldu diye kaderi sana geçmez bu arada ne diye kızarak cevap verdin ki ben gayet samimi bir şekilde cevap yazdım körü bişey demedim ki 🥴
Guzelanne56 Sadeceanne2 ah isimlerı bile aynı benim de oğlumun ismi kayra idi resmen ben şok oluYorum
Sadeceanne2 Guzelanne56 evet isimleri de aynıydı rabbim Mekanlarını da cennet etti inşallah bizde kavuşuruz orada
maman-es Abisinin iki ismi vardı, şimdi tek isim olarak koydum oğlum olunca. Çok sevdiğim bir isimdi, oğluma o şekilde seslenebilmek istedim. Hep de anıyoruz abisini. Onun kaderini yaşar vs gibi hiç düşüncem olmadı.
Cennetkusu192 Guzelanne56 yakından bu olaya şahit oldum kaynanamın 4yaşındayken erkek kardeşi yanarak vefat etmiş evleri yanmış Annesi tekrar oğlu olunca aynı ismi koymuş yıllar geçmiş uyumus evlenmiş coluk cocuk sahıbı adam bir anda kaybolmuş gitmiş ne ölüsünü ne dirisini asla bulamamışlar cocukları buyudu torunları oldu hala ararlar ama bulunamadı hatta TV ye falan cıkıp aramışlar ben ismin kaderine cok inanıyorum
Guzelanne56 Cennetkusu192 rabbım hıc bır evladımızın kaderını kotu yazmasın ınsallah ben korkarım ya o ısmı kullanmaya zaten bebegımı ogrendıgım tarih doğum tarıhı hep aynı olacaktı bu sefer ismi bıle aynı olsa ben beklerdım korkuyla. Neysekı rabbım kız evlat nasıp ettı de en azından korkularım azaldı