Mel53 Yaa kızlar ben bugün netten yeni doğan askısı aldım bir sürü. Ama nerden gelmediğini bilmediğim için ve yenidoğan bebek kıyafetleri asacağım için çamaşır makinesinde ya da bulaşık makinesinde sizce yıkasam mı? Bunu ilginç ama hiç yapanınız var mı😀😀😀
tazecikanneee Mel53 kız çamaşır makinesinde takılır kırılır 😂 ama düz askıysa yani üzeri kumaş kaplı olanlardan değilse çok istersen at bulaşık makinesine 😂 ama bence en iyisi sirkeli su yap koy bi de sonra sabunlu bezle silersin biter
Bulut74 Mel53 😂🤣 bende de bel fıtığı var 😂 üstelik evde bi çocuk daha var hamileyim yine de yıkadım. Kırılabilir diye atmadım ben bulaşık makinası daha mantıklı ama👍
msrrf Mel53 camasir makinesi pek aklima yatmadi ama bulasik makinesine deterjan koymadan yikanabilir bence 🤔 hatta iyi fikir bak ben de deniyim alinca
Edssm Bende bugün A101 den aldım aynı şeyi bende düşündüm market sonuçta millet ellemiştir diye ama köpüklü suya sok çıkar tamam bitti makinaya gerek yok bence 😂
Mel53 msrrf bebek deterjanları oluyo ya biberon için falan, ondan biraz döküp makineye yıkanabilir bence
Mel53 Bulut74 ayyy helal olsunnn😅😅😅bana zor geliyo vallahi. Bi de kaynatıyo ya iyice, o da hoşuma gidiyo. Gerçi plastik yani, çokta kaynatmamalıyım😬😬zaten düdük gibi, iyice düdük olmasın😂😂😂😂
Mel53 Hulyarsln hahaha evet demin aklıma geldi oda.. 😀 60 da yamulabilir, 1 saatlik program ideal bence
Ozge11 Mel53 bi saatlik program mı 😁 fazla değil mi alt tarafı tozu gidecek kadar yıkansa yeter bence