iremakdeniz Bigsecret3 aslında doğru fakat insan kasılıyor ve bu döngüler en yfak streste bozuluyor o yüzden ben yapmıyorum bu ay dediğim gibi regl bittikten hemen sonra iki günde bir ilişkiyle destekliyorum kendimi testlerle kasmak istemiyorum çünkü pik gördüğümüz zaman da değerlendirmek lazım yapmak lazım diye insan strese giriyor yani aslında ilişkinin tadını çıkararak yapın testlerle bu sefer bi amaç olunca iki tarafta kasılıyor
Bigsecret3 iremakdeniz dimi öyle de düşünmek gerekiyor bizde öyle yaptık Ağustos ayında bir gün ara verdik genelde ama kürtaj olalı 2 ay oldu ya belki anca hazirlaniyordur
mcrukiye @oaslan21 canım bence bir ay bekle bir adet gör ondan sonra deneyin bende iki ay önce öyle oldum bir âdeti bekledim şimdi adetim hatta bitsin ondan sonra düşünüyoruz ☺️
oaslan21 mcrukiye teşekkür ederim beklemek çok zor geliyor işte,burda hemen deneyenleride okudum ama en sağlıklısı dediğiniz gibi yapmamız sanırım🌸
iremakdeniz Bigsecret3 kürtaj gerçekten zor bir durum vücuduna zaman ver kendini toparlasın sonra zaten sana en güzel hediyesini verir 🥹🥰
iremakdeniz oaslan21 evet gerçekten çok zor eşim diyor sen böyle sabırsız davranırsan hamile kalınca 9 ay nasıl bekleyeceksin diye 🙈 Ama her şeyin başı stresten geçiyor ve bizim bu zamanlarda asla stres yapmamamız gerekiyor 🥰 Her şey gönlünce olsun güzelim musmutlu haberlerimizi verelim inşallah 🤩
oaslan21 iremakdeniz 1 çocuğum var sorunsuz direk hamile kaldım ve dünyaya geldi çok şükür,ondan sonra 2 kaybım oldu asıl stresim bu yüzden 3.kez tekrar yaşar mıyım diye,inşallah sağlıklı güzel haberler alacağımız günlerimiz gelir canım 🩷
buse7272722 Bigsecret3 selaam canim bende elendim bu ay 3. adet günpm bugün ekim ayinda yumurta toplama ve transfer olucak insallah cok heycanliyim
mcrukiye @oaslan21 aynn cnm bende senin gibi sabır edemiyordum ama tuttum kendimi dedim yani illa 1 ay beklicem sonra inşallah bakalım bu ay kısmet olur
Seher_blk oaslan21 canım hiç bilmiyorum doktor Bana da bir şey söylemedi ama ben korunmayı düşünmüyorum
Eczrums Bigsecret3 kuzum öyleyse eğer genel olarak 35 gün civarı demek döngün normalde adet olduğun günden başlayarak 19-21. Günler yumurtlama dönemi ama daha erken saymak faydalı kaçırmamak için 17- 18. Günlerde yumurtlama başlıyor olabilir diye düşünebilirsin hatta birkaç gün erkenden de başlayabilirsin :) bir hafta ila on gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor sonrası takdir :)
Ahs34 Bigsecret3 bende 3 ay önce zorunlu kürtaj oldum bu ay bekliyordum olmadı adetim yarın bitecek ilk defa ovülasyon testi aldım bi de öyle deneyelim bakalım belli şans getirir
Bigsecret3 Ahs34 ben de aynı şekilde zorunlu kürtaj oldum başınız sağolsun dizinde adetim Perşembe günü bitecek alıp almamak arasında kararsızım kimisi strese çok sokuyor diyor kimisi öneriyor bilemiyorum bende bu yüzden her günü değerlendirmeyi düşünüyorum