Sukrannn35 Doktorum bebeğin artık dönmesi lazım ters duruyo dedi. Varmi öneriniz tavsiyeniz ne yapabilirim.
Rabiul Sukrannn35 şaka mı doktorun ? 36. Haftanın sonunda tam döndü benim bebeğim. Kaç kere daha döner haftanız erken.
Alone Sukrannn35 bence de erken daha ama bilemedim. Benimde 23 haftalığım baş aşağı duruyor erken doğum riskin var diyorlar
Mervealya1992 Sukrannn35 doktor herhalde direk sezeryan dıcek gibi geldi bu haftalarda ne alaka yani tersse ters daha çok döner
Naimednmz Daha çok erken değil mi 24. Haftada ben 28 deyim bebeğim popo gelişli doktorum 32 ye kadar döner daha dedi
Nezahatozen 31+4deyiz makat gelişli 36 ya kadar dönmesini bekleriz sonra dönmez dedi ilk doğumum normal bu arada
Cglglr Canım benim 24+4 dü dönmemişti doktorum 31. Haftaya kadar vakit var dedi şuan 29 haftalık hamileyim 2 hafta sonra randevum var bakalım dönmüş mü göreceğiz. Ama daha erken bence dönmesi için
Cglglr Bu arada hangi şehirdesin merak ettim dkdjd bir de doktorlarımız aynı çıkıyormuş djdjd çünkü bana kadar hiçkimseye o kadar erken bebek ters gelişli dememiş doktorlar ben de burada sormuştum o zaman
Kara22 Sukrannn35 suan çok erken 24 haftada bu demek çok saçma yani daha doğuma 3 4 ay varken nasıl bu lafı demiş 😊
132025 Sukrannn35 ne alaka 35. Haftadsyım daha ters doktorum daha dönebilir dedi kendi sancım gelene kadar bekleriz dedi
Buttercup16 Sukrannn35 Daha çok erken espri yapmış olabilir mi 32 de döndü benimki dönüyorlar merak etme daha yolu var
Annelikmghb Sukrannn35 bende 25 haftadayim benimde ters ama doktor ille donecek demedi bebegim istedigi zaman doner henüz erken zaten
YaseminTomar Sukrannn35 31-32.haftaya kadar daha kim bilir kaç kez daha döner bebeğiniz ayrıca bebeğinizin dönmesi içinde hiç bir şey yapamazsınız kendi ne zaman isterse o zaman döner veya dönmez benim ikizlerim 30.haftada dönmüşlerdi telaş yapılacak bir şey yok