Kızlar hemen konuya giriş yapayım kızlar benim normalde adet günüm 5 Eylül ve ben adet görmedim adetten birkaç gün önce de Ovulasyon testi yapıyordum çatlama gördüm bu ayda randevum vardı işte hastane randevum vardı kadın doğuma gittim ve kadın doğuma gittiğimde geçmemen altı veya yedinci günüydü 10 Eylül‘de gittim Ultrasyon bakıldı ve rahim de kalınlaşma olduğunu söyledi gebelikte olabilir veya adet olmadığın için de kalınlaşma olabilir Ve kan tahlili aldı şu an negatif çıkabilir dedi gerçekten de negatif çıktı onun için bir hafta daha bekliyim sonra tekrardan kan tahlili isteyeceğim dedi bir hafta sonra tekrardan hastane randevum var geç döllenmeden şüphelendi ki ben de geç döllenmedan şüpheleniyorum çünkü dediğim gibi ovülasyon testi nde çatlamayı adet birkaç gün önce gördüm ve ben de Pcos var eskiden Adetlerim düzensizdi ama yaklaşık bir senedir düzenli ve ayında oluyordum top patlasa bir gün veya iki gün gecikmem olurdu ama hiçbir zaman bu kadar gecikmem olmadı benim gibi olup sonradan pozitif görenler var mı kaç günden sonra idarada pozitif gördünüz belirtilerınız nelerdı benim bazen süt beyazı akıntım oluyor bazende şeffaf akıntım oluyor kasıklarada çok şiddetli değil batmalar ağrılar bazen adet ağrısı gibi sancılar oluyor sizinkiler nasıldı siz ne kadar süre gecikmeden sonra güzel haber aldınız