Seelmaozhan77 aliyse63 şuan 74 kiloyum doğuma kadar 77falan olurum galiba buarada 7buçuk aylık hamileyim canım
aliyse63 Seelmaozhan77 ben 90 lardayim canim ama karnim hic cikmadi kizimda acaba bu avantajmi karnimin buyumemesi
Berataras aliyse63 canım benim ablamda senin gibi oldu iki çocuk arası 11 ay hiç bişe olmaz sen bakma onlara o da sezeryanli korkma Allah'a sigin
Seelmaozhan77 aliyse63 90da kilomu canım hiç korkma sen içini ferah tutu hiçbişey olmaz Allahın izniyle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah❤
YagmurDaskn aliyse63 Ablam doğduğunda 1 buçuk aylıkken Annem bana hamile kalmış. Ablamla ikiz gibiyiz hala da ☺️ İkisi de kız olursa çok güzel bir duygu hem arkadaş hem kardeş. Senin gene 4 buçuk ay iyi o da 😂
Chan aliyse63 İki kişi tanıyorum. Hepsi sorunsuz doğum yaptılar. Sadece tavsiyem bu doğumundan sonra çok dikkatli olman. Üçüncü veya dördüncü böyle bir tekrar riskli gebelik oluyor.
prensleriminannesii aliyse63 bende bebegim 4 aylıkken hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim 8 aylikta oglum var ama doktorlar bana hiç öyle bisey demedi hatta bebeği 2 aylıkken bile hamile kalan vat korkma dikişlere zarar verirse erken alem zaten dedi
aliyse63 prensleriminannesii Ah bir bilsem neden doktorlar bana boyle diyor 😔Ama biliyorum Rabbim kolayligini elbet verir
Eflinderin Merhaba benimde 7 aylık bir bebeğim 5, 5 aylıkta gebeliğim var 1 yıl içinde iki doğum yapmış olucam 3 doktorla görüştüm kilo almaz hareketlerine dikkat edersen sıkıntı olmaz dediler bende kiloluyum ve sezeryanlıyım Allah yardımcımız olsun rabbim gücümüzüde sabrımızıda sağlığımızıda verir nasipse
Gizem_miros aliyse63 ayni oorkuyu bende yasiyorum canim riskli dedi 7 aylik iglum 2 aylik hamileyjm sezeryan benimde
bebekteyaparimkariyerde aliyse63 bende duymuştum dikişlerde açılma olma olasılığını annede de bebektede risk büyükmüş en azından ağır bişey kaldırmamakta çalış.
Deryamira aliyse63 benim arkadaşım 3. Ay sonra kaldı doktor diyet verdi ona göre beslendi çok kilo almadan ve şimdi Doğum yaptı hiç sorunsuz ikiz gibi büyüycekler diye çok mutlu